Hakkari'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Spor Bayramı Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Hakkari'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Spor Bayramı Kutlamaları

Hakkari\'de 19 Mayıs Atatürk\'ü Anma ve Spor Bayramı Kutlamaları

Hakkari'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

19.05.2012 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başlayana program, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal tarafından günün anlam ve öneminin belirten bir konuşma yaptı. Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler arasında çeşitli dallarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Vali Vekili Önder Bozkurt tarafından ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Program kapsamında yapılması planlanan halk oyunları gösterisi, müzik ziyafeti ve havai fişek gösterisinin ise Şemdinli ilçesi Derecik beldesinde PKK tarafından karakol inşaatında çalışan işçilere yönelik düzenlenen saldırı nedeniyle iptal edildiği belirtildi.

Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen kutlama törenlerine Vali Vekili Önder Bozkurt, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Levent Köse, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Battal Aslan, Vali Yardımcısı Abdullah Şen, daire amirleri ve öğrenciler katıldı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkari'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Spor Bayramı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement