Hamburg ve Berlin'de Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Hamburg ve Berlin'de Uyuşturucu Operasyonu

Hamburg ve Berlin\'de Uyuşturucu Operasyonu

YEŞİL, turuncu ve gri renkli su geçirmez ambalajlara sarılan içi kokain dolu paketleri emniyet binasında sergileyen ve basının görüntü almasını sağlayan polis, ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin 200 milyon eurodan fazla olduğunu açıkladı.

15.11.2018 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YEŞİL, turuncu ve gri renkli su geçirmez ambalajlara sarılan içi kokain dolu paketleri emniyet binasında sergileyen ve basının görüntü almasını sağlayan polis, ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin 200 milyon eurodan fazla olduğunu açıkladı. Polis, kokainin Brezilya'nın Santos limanında yer fıstıklarıyla birlikte konteynera yüklendiğini de kaydetti. Operasyonda, aralarında 'Hells Angels' (Cehennem Melekleri) çetesinin liderlerinden 39 yaşındaki Martin P.'nin de bulunduğu 11 kişi yakaladı. 1.1 ton ağırlığındaki kokain, önümüzdeki günlerde yakılarak imha edilecek.

BERLİN'DE DE OPERASYON

Ayrıca Berlin polisi de salı günü düzenlediği operasyonla 33 kilo kokaini yakaladı. Operasyonda yaşları 27 ile 37 arasında değişen dört şüpheli tutuklandı. Polis, Hollanda'dan Berlin'e giriş yapan bir otomobili durdurdu. Otomobilin bagajında saklı 14 kilo uyuşturucuyu ele geçirildi. Aynı bölgede park edilmiş halde duran bir başka otomobilde yapılan aramada ise 19 kilo kokain bulundu. Polis, şüphelilere ait yedi otomobil ile şüphelilerin üzerinde ve otomobillerinde çıkan 54 bin euroya el koydu. Ele geçirilen kokainin piyasa değerinin 1.7 milyon euro olduğu tahmin ediliyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Hamburg ve Berlin'de Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement