Happy Death Day 2u Filmi - Son Dakika
Sinema

Happy Death Day 2u Filmi

Happy Death Day 2u Filmi

Happy Death Day 2U filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Happy Death Day 2U filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

05.12.2018 07:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katili tarafından korkunç bir şekilde öldürülen Tree adındaki genç bir kadının, öldürüldüğü günün sabahına uyanıp, korkunç günü tekrar tekrar yaşamasının konu edildiği Ölüm Günün Kutlu Olsun’un devam halkası olan Happy Death Day 2U’nun yönetmen koltuğunda ilk de olduğu gibi Christopher Landon oturuyor.

Jessica Rothe’un yeniden Tree karakterine hayat verdiği korku türündeki in kadrosunda Israel Broussard, Ruby Modine, Suraj Sharma, Sarah Yarkin, Rachel Matthews gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosu ise yönetmenin kaleminden.

Yönetmen: Christopher Landon

Senaryo: Christopher Landon

Oyuncular: Jessica Rothe, Ruby Modine, Israel Broussard, Suraj Sharma, Rachel Matthews, Charles Aitken, Steve Zissis, Caleb Spillyards, Sarah Yarkin, Laura Clifton, Wendy Miklovic , GiGi Erneta, Phi Vu , Tenea Intriago, Kaleb Naquin, Cariella Smith, Tran Tran, Blaine Kern III, Sylvia Grace Crim, Kenneth Israel, Rob Mello , Sarah Bennani, Lindsey G. Smith, Jacqueline Harris Matherne, Alexis Holloway, Zakery Jones, Ramsey Anderson, Ken Knight, Brent Phillip Henry, Ethan Airhart

Filmin Türü: Korku

Orijinal Adı: Happy Death Day 2U

Yapımcı Firma: Blumhouse Productions

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Vizyon Tarihi: 15.02.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Happy Death Day 2u Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement