Harbutoğlu, Kozlu'dan Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Harbutoğlu, Kozlu'dan Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı

Harbutoğlu, Kozlu\'dan Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı

Eğitimci Sonat Harbutoğlu Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Kozlu Belediye Başkan adaylığını açıkladı.
Kozlu parti binasından adaylığını açıklayan Harbutoğlu, "Bu yola çıkarken elbette çok insanla görüştük.

11.11.2013 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitimci Sonat Harbutoğlu Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Kozlu Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

Kozlu parti binasından adaylığını açıklayan Harbutoğlu, "Bu yola çıkarken elbette çok insanla görüştük. Çok düşündük. Bu kalabalığı, bu desteği bu isteği görünce duyduğum heyecan iki kat arttı. 14 yaşından beri her kademesinde görev yaptığım ülkücü hareket MHP beni bu konuma layık gördüğü için çok mutluyum. İnşallah sizin yüzünüzü kara çıkartmayarak, 30 Mart sabahı andımızı okuyarak belediyeye gireceğiz.

Bundan sonra ilk iş olarak genel başkanımızı ziyaret edip hayır dualarını alacağız. Kozlu belediyesini ona hediye edeceğiz. Sizler benim arkamda durduğunuz sürece bu genç kardeşiniz sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ayak basmadık mahalle, el sıkmadık insan bırakmayacağız. Ben size hiçbir söz vermiyorum. Ben size sadece dürüst ve namuslu bir başkan olacağımın sözünü veriyorum. Tabi ki, bunlarla yola çıkmıyoruz. Kozlu'nun bir çok sorunu var. Bunların çözümü için uğraş vereceğiz. Kozlu'nun en büyük sorunu işsizlik. Bunun için belediye olarak istihdam yaratacağız. Gençleri kahve köşelerinden kurtaracağız.

Arkadaşlar bu kalabalıkla bu belediyeyi almak zor olmayacak. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından konuşma yapan MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan ise "Bizim kozluya dair söyleyecek çok şeyimiz var. Siyasi arenada rakiplerimize söyleyecek çok sözümüz var. Bunları adayımız onlarla ilgili sözleri zamanı gelince size anlatacaktır. Bugün bizim aday tanıtımız var. Ona odaklanıyoruz. Kozlu siyaset arenasına yer veren bir şehirdir. MHP artık ayaklarının üzerine bastı. Milliyetçi zonguldak ve ilçelerine sonra gelmiştir. Genel başkanımız Zonguldak ve ilçelerini bizden istedi. Zonguldak göç veriyor. Zonguldak tükeniyor. Zonguldak zayıflıyor. Zonguldak bu ülkeye yön veren bir şehirken kim şimdi düştüğü durum ortadır.Milliyetçi hareket ve kadroları bu bölgeyi yönetmeye başladığı zaman Karabük'te, Bartın'da olduğu gibi farkı göreceksiniz. Zonguldak şeffaf ve dürüst bir anlayışla yönetilecektir. Sonat kardeşimizi önce Allah'a sonra size emanet ediyorum" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Harbutoğlu, Kozlu'dan Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement