Harran Üniversitesi'nden Soma'ya Yardım Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Harran Üniversitesi'nden Soma'ya Yardım Kampanyası

Harran Üniversitesi\'nden Soma\'ya Yardım Kampanyası

Harran Üniversitesi Soma için yardım kampanyası başlattı.

22.05.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harran Üniversitesi Soma için yardım kampanyası başlattı. İlk etkinlik üniversiteye bağlı Hilvan Meslek Yüksekokulunda yapılan kermes ile başladı.

Harran Üniversitesi'ne bağlı Hilvan Meslek Yüksek Okulu tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan kermes bu yıl Soma için kuruldu.

Belediye meydanında yapılan kesmese Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu, Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Ahmet Oymak, ilçe müdürleri, yüksekokul öğrencileri ve Hilvan halkı katıldı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu, Soma'da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı dileyerek başladığı konuşmasında, "Harran Üniversitesi olarak Soma'ya bir yardım kampanyası yapmayı planladık, bunu da öncelikle her yıl geleneksel olarak Hilvan Meslek Yüksekokulumuz tarafından yapılan kermesten başlattık. Burası bir ilk oldu.

Üniversite olarak yaptığımız kampanyadan elde edilecek gelirler Soma'daki şehit ailelerine iletilecektir. Biz üniversite olarak ilk defa ilçelerimiz içerisinde buradan başladık. Diğer fakülte ve yüksekokullarında da bu kampanya devam edecektir" dedi.

Müzik etkinliklerinin iptal edildiği sadece yiyecek standının bulunduğu kermeste ilçeye yüksekokul kazandırılmasında katkılarından dolayı üniversite rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu tarafından İlçe Kaymakamı Uğur Sezer ve İlçe Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a teşekkür plaketi verdi.

Etkinlikte ayrıca Yüksekokul Spor Turnuvası'nda dereceye girenlere protokol üyeleri tarafından madalya ve hediyeleri verildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Harran Üniversitesi'nden Soma'ya Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement