Hasan Çoban Hemşerilerini Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Hasan Çoban Hemşerilerini Coşturdu

Hasan Çoban Hemşerilerini Coşturdu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen Ramazan Şenliklerine Gaziantepli sanatçılar damga vuruyor.

23.07.2012 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl şenliklerde ağırlıklı olarak Gaziantep'in yerel sanatçılarının sahne alması vatandaşlar tarafından büyük beğeni ile karşılanırken, konser alanı olan 100. Yıl Kültür Parkı Amfi Tiyatrosu vatandaşların akınına uğruyor.

Her gün "Geleneksel Gösteri Sanatları Topluluğu" tarafından sahnelenen Ortaoyunu, Gölge Oyunu, İbiş ile Bey, Arap Bacı gösterilerinin ardından şenlikler kapsamında sahne alan yerel sanatçılar Gaziantepli hemşerilerine unutulmaz dakikalar yaşatıyor.

Şenlikler kapsamında Sanatçı Hasan Çoban, 100. Yıl Kültür Parkı Amfi Tiyatro'da bir konser verdi. Hasan Çoban, Amfi Tiyatro'yu dolduran gençlere seslendirdiği hareketli parçalarla coşturdu. Sanatçının seslendirdiği parçalara dansları ve yaptıkları vokallarla eşlik eden vatandaşlar konser alanını bayram yerine çevirdiler.

Sanatçı Hasan Çoban, "Böyle bir etkinlikte hemşerilerim ile buluşmamı sağladığı için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konser sonunda Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkilileri tarafından Hasan Çoban'a günün anısına plaket takdim ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hasan Çoban Hemşerilerini Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement