Hastanede Silahlı Saldırı! Saldırıyı Kim Gerçekleştirdi? - Son Dakika
3.Sayfa

Hastanede Silahlı Saldırı! Saldırıyı Kim Gerçekleştirdi?

Hastanede Silahlı Saldırı! Saldırıyı Kim Gerçekleştirdi?

Psikiyatri bölümünde görevli doktor Fikret Hacıosman, psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen ve eski hastalarından Serhat T. tarafından silahlı saldırıya uğradı.

02.10.2018 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Bahçelievler'deki özel bir hastanenin Psikiyatri bölümünde görevli doktor Fikret Hacıosman, eski hastası olduğu iddia edilen bir kişinin silahlı saldırısında uğradı. Görevli olduğu hastanede, saat 12.30 sıralarında gerçekleşen olayda başından vurulduğu belirtilen Hacıosman'ın tedavisi devam ediyor. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren Serhat T.'nin Mart ayından bu yana obsesif kompulsif bozukluk tedavisi gördüğü belirtildi.

AKRABALARINI REHİN ALDI

Hacıosman'ı ağır yaralayan saldırgan Serhat T. kaçarak Esenler Kazım Karabekir Mahallesi'nde bulunan akrabasının evine gitti. Evde bulunanları rehin alan saldırgan, müzakereci polislerin de devreye girmesiyle silahını dışarı atarak, polisler tarafından gözaltına alındı.

HASTANE SALDIRIYLA İLGİLİ AÇIKLAMADA BULUNDU

Uzman doktor Fikret Hacıosman'a karşı gerçekleştirilen saldırı üzerine hastane açıklamada bulundu:

''02 Ekim 2018 tarihinde hastanemiz Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman, Mart 2018'den itibaren tedavi gören hastası tarafından ateşli silahla saldırıya uğramıştır.

12:25 sularında saldırıya uğrayan Dr. Hacıosman acil müdahalesi yapılarak ameliyata alınmıştır. Şuan yoğun bakım tedavisi sürmektedir. Hayati tehlikesi devam etmektedir. Emniyet mensupları tarafından yapılan tahkikat sonucu saldırgan yakalanmış ve gözaltına alınmıştır. Bu elim saldırı tüm sağlık camiasını derinden sarsmıştır. Tüm gelişmeleri siz değerli basın mensuplarıyla yazılı olarak paylaşılacaktır.''

Son Dakika 3.Sayfa Hastanede Silahlı Saldırı! Saldırıyı Kim Gerçekleştirdi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement