Hatay - 'Anaokulunda İç Çamaşırı Kontrolü'ne Soruşturma - Son Dakika
Güncel

Hatay - 'Anaokulunda İç Çamaşırı Kontrolü'ne Soruşturma

İç çamaşırı ve popo kontrolüne soruşturmaHATAY'ın Arsuz İlçesi'ndeki Karaağaç Anaokulu'nda velilerin tuvaleti kirleten öğrencinin bulunması için 5 yaşındaki erkek öğrencilerin iç çamaşırları ve popoları temizlik görevlileri tarafından kontrol edildiği iddiasıyla ilgili soruşturma açıldı.

01.11.2017 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İç çamaşırı ve popo kontrolüne soruşturma

HATAY'ın Arsuz İlçesi'ndeki Karaağaç Anaokulu'nda velilerin tuvaleti kirleten öğrencinin bulunması için 5 yaşındaki erkek öğrencilerin iç çamaşırları ve popoları temizlik görevlileri tarafından kontrol edildiği iddiasıyla ilgili soruşturma açıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Karaağaç Anaokulu'nda iddiaya göre, 12 Ekim'de tuvaleti temiz kullanmayan öğrencinin saptanması için sınıftan alınan 5 yaşındaki erkek öğrenciler, tuvalete götürüldü. Burada okul idaresi ve kadın temizlik görevlisi, öğrencilerin iç çamaşırları ve popolarını kontrol etti. Olayın sonraki günlerde veliler tarafından duyulması üzerine çocukların aileleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayetçi oldu. Geçtiğimiz pazartesi günü de çocuklarını anaokuluna göndermeyen veliler, BİMER'e de şikayetçi oldu.

Konuyla ilgili okula gelerek veliler ile konuşan Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, konunun incelendiğini, müfettiş incelemesinin tamamlanmasını beklediklerini söyledi.

İddialarla ilgili soruşturma başlatılmasının ardından veliler, tekrar çocuklarını okula gönderdi

Hatay - \'Anaokulunda İç Çamaşırı Kontrolü\'ne Soruşturma
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay - 'Anaokulunda İç Çamaşırı Kontrolü'ne Soruşturma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement