Hatso ile Garanti Bankası Protokol İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Hatso ile Garanti Bankası Protokol İmzaladı

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Garanti Bankası arasında protokol imzalandı.

09.01.2014 16:51

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Garanti Bankası arasında protokol imzalandı.

Hakkari TSO ile Türkiye Garanti Bankası Hakkari Şubesi arasında, oda üyelerinin yararlanacağı ticari nakit kredi, gayri nakit kredi ve ticari kart tahsis edilmesine ilişkin bir protokol imzalandı.

Hakkari TSO'dan yapılan açıklamada, oda ile Garanti Bankası Hakkari Şubesi arasında, oda üyeleri lehine başta ticari nakdi kredi, gayri nakdi kredi ve ticari kart tahsis edilmesine ilişkin protokol imzalandığı belirtildi.

Açıklamada, "Protokolde uygun vadelerde nakdi ve gayri nakdi ticari kredi, uygun vadede nakit akışına uygun ödeme planlı ticari kredi, kadın girişimlere yönelik 60 aya kadar vadeli ticari kredi, 'işimi kuruyorum' destek paketi kapsamında yeni iş sahiplerine yönelik 6 aya varan geri ödemesiz ve 36 aya kadar vadeli ticari kredi anlaşmaları Hakkari TSO Yönetim kurulu Başkanı Servet Taş ile Garanti Bankası Şube Müdürü Özgür Gökırmak arasında imzalandı. Protokol törenine Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Er, Meclis Başkanı Nazım Demir, Genel Sekreter Fikret Keskin ve bankanın kobi yetkilisi katıldı" denildi. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatso ile Garanti Bankası Protokol İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement