Havran'da Kıran Kırana İhale - Son Dakika
Yerel

Havran'da Kıran Kırana İhale

Havran\'da Kıran Kırana İhale

Balıkesir'in Havran ilçesinde belediye zeytinyağının tanıtımı için açılacak işyerinin ihalesi kıran kırana geçti.

16.12.2012 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran ilçesinde belediye zeytinyağının tanıtımı için açılacak işyerinin ihalesi kıran kırana geçti.

İlçede yetişen ve çiftçi için önemli gelir kaynağı haline gelen zeytin ve zeytinyağının tanıtımı için ayrılan işyerinin ihalesine zeytin ve zeytinyağı firmaları büyük ilgi gösterdi.

Havran Belediye Başkanlığı makamında şeffaf bir şekilde gerçekleştirilen ihaleye, Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Belediye meclis üyeleri Nuri Öztemmuz, Halil Kuleli, Belediye daire müdürleri Metin Pala, Mahmut Çiran ve Muhterem Çiran katıldı.

İhale üç yıllık peşin kira bedeli 10 bin 800 lira ile açıldı. İhaleye, Buğdaycı Zeytinyağları sahibi Osman Faik Buğdaycı, Uygun Yağ.Sanayii sahibi Emre Uygun ve Tuna Zeytinyağları sahibi İbrahim Tuna katıldı. Kıran kırana geçen ihaleyi üç yıllığına 12 bin 600 lira ile Tuna Zeytinyağları firmasında kaldı.

Tuna Zeytinyağları sahibi İbrahim Tuna,"Yapılan ihalenin hayırlı olmasını diliyorum. İşyerinde, işletmemizdeki zeytin ve zeytinyağı, zeytin ezmesi çeşitleri, bal ve diğer ürünler yer alacaktır. İlçenin girişinde bulunan dükkanda Havran'da yetişen ürünleri dışardan gelen konuklarıma sunacağız. Biz firma olarak bugüne kadar tanıtıma büyük önem verdik. Gerek yurt içinde gerekse uluslararası fuarlara katılarak hem Havran'ın hemde firmamızı en iyi şekilde tanıtmaya çalıştık. Belediyenin İlçemizde yetişen ürünleri özellikle zeytin ve zeytinyağının tanıtımına verdiği destek çok önemli" dedi. Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu'da, Belediye binası yanında yer alan dükkanın şeffaf bir şekilde ihale ile üç yıllığına verildiğini belirterek, "Aradığımız koşulların başında katılımcıların zeytin yağı sektöründen olmasıydı. Sebep ise ilçenin girişinde yer alan işyerinde ilçemizde yetişen ürünleri gelen konuklara en iyi şekilde tanıtmak ve sunulmasını istedik."diye konuştu.(BT)

16.12.2012 13: 59: 11

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havran'da Kıran Kırana İhale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement