Havuz Başında İftar 55 Tl - Son Dakika
Yerel

Havuz Başında İftar 55 Tl

Havuz Başında İftar 55 Tl

Adana'da havuz başında kurulan iftar sofrasında orucunu açmak isteyenler, 55 TL'yi gözden çıkartmak zorunda.

21.07.2012 10:36

Adana'da havuz başında kurulan iftar sofrasında orucunu açmak isteyenler, 55 TL'yi gözden çıkartmak zorunda. Her lezzettin sunulduğu, yöresel ikramların yanı sıra zengin çeşitlerin de yer aldığı iftar sofrasına yoğun ilgi gösterildiği kaydedildi.

Adana'nın merkez ilçesi Seyhan'da faaliyet gösteren Seyhan Oteli, Ramazan ayının ilk gününde gazeteciler için iftar sofrası kurdu. Havuzbaşı'nda düzenlenen iftar yemeğinde aynı niyetlerle tutulan oruçlar, okunan ezanın ardından açılırken, otel yöneticileri de gazetecilere söz konusu iftar sofrası ile ilgili olarak bilgiler de verdi.

Burada konuşan Seyhan Oteli Genel Müdür Yardımcısı Tacım Büyüktaş, leziz yiyeceklerin bulunduğu açık büfe ve set menü alternatifleri ile Ramazan ayını havuzbaşında karşıladıklarını belirterek, yinelenen ve özel botanik bahçe oluşturulan havuzbaşında aynı zamanda da sınırsız lezzetlerin sunulduğu, yöresel imkanların yanı sıra zeytinyağlıların, zengin ana sıcakların, zengin tatlı ve meyve büfesinin bulunduğu açık büfenin, konukların damak zevkine sunulduğunu anlattı.

Büyüktaş, "Seyhan Ocakbaşı'nda günün çorbası, iftar tabağı, fındık lahmacun, peynirli pide, salata ve yeşillikler ile zenginleştirilmiş Adana kebabı ve tatlı tabağı,

çay veya kahve ile birlikte birmeşrubatın kişi başı fiyatı sadece 38 TL. Ayrıca özel gruplar için hazırladığımız çok çeşitli özel iftar menülerimiz ile hizmet verecek olan otelimiz, grup ve tüm şirketlere özel indirimli fiyatlar uygulayacak. Yenilenen ve özel botanik bahçe oluşturulan havuzbaşındaki açık büfede kişi başı fiyatımız da 55 TL" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havuz Başında İftar 55 Tl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement