HBB Kadın Basketbol Takımı Yeni Sezona Sıkı Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

HBB Kadın Basketbol Takımı Yeni Sezona Sıkı Hazırlanıyor

HBB Kadın Basketbol Takımı Yeni Sezona Sıkı Hazırlanıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı 2016-2017 sezonu öncesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

29.09.2016 17:35

Spora ve sporcuya desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ve Hatay'ın sportif arenada ülke çapında boy göstermesi için tesisleşme yoluna giden Hatay Büyükşehir Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın katkılarıyla kurulan Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon için hazırlık maçları ve kamp çalışmalarına başladı.

HATAY'IN MELEKLERİ FIBA AVRUPA LİGİ VE AVRUPA KUPASI'NDA MÜCADELE EDECEK

Ligde mütevazi kadrosuyla basketbol severlerin gönlünde taht kuran Hatay'ın Melekleri, bu yıl hem yurtiçinde hem de yurtdışında FIBA Avrupa Ligi ve Avrupa Kupası'nda mücadele etmeye hazırlanıyor.

HATAY TEMSİLCİSİ, AVRUPA'NIN EN BÜYÜK TAKIMLARINI HATAY'DA MİSAFİR ETMENİN HEYECANINI YAŞIYOR
Avrupa'nın en büyük takımlarını Hatay'da misafir edecek olmanın heyecanını yaşayan Hatay temsilcisi, zorlu maraton öncesi 3-18 Eylül tarihleri arasında 1'inci etap kamp dönemi için Samsun'un Ladik ilçesine gitmişti. 2'nci etap kamp çalışmaları için 18-26 Eylül tarihleri arasında Yunanistan'ın Karpensisi şehrine giden Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Kadın Basketbol Takımı burada Olimpyakos, Athinaikos ve İtalya'dan Torino takımlarıyla hazırlık maçları yaptı.
HBB KADIN BASKETBOL TAKIMI LİG ÖNCESİ EN CİDDİ HAZIRLIK MAÇLARINI KIBRIS'TA OYNAYACAK
Hatay temsilcisinin geçtiğimiz sezon rakipleri arasından Adana Botaşspor, Yakın Doğu Üniversitesi ve Girne Üniversitesi'nin de yer aldığı 29 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında Kıbrıs'ta düzenlenecek olan 'Dr. Suat Günsel Kupası'nda mücadele eden takımımız lig öncesi en ciddi hazırlık maçlarını burada oynayacak.
18 EKİM SALI GÜNÜ 24'ÜNCÜ KADINLAR CUMHURBAŞKANLIĞI KUPASI İÇİN MÜCADELE EDECEK
Ligin ilk mücadelesinde Adana Botaşspor ile karşılacak olan Hatay'ın melekleri, zorlu maç öncesi 24'üncü Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası için 2015-2016 Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin şampiyonu Fenerbahçe Kadın Basketbol takımı ile 18 Ekim Salı Günü saat 19: 00'da Ankara Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.
Zorlu mücadele öncesi taraftarının desteğine ihtiyaçları olduğunun altını çizen Hatay'ın melekleri, 24.Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Hatay'a getirerek 2016-2017 sezonu maçları için moral depolamak istediklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HBB Kadın Basketbol Takımı Yeni Sezona Sıkı Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement