HBB Öğrencilere Çevre Ve Doğa Bilinci Aşılıyor - Son Dakika
Güncel

HBB Öğrencilere Çevre Ve Doğa Bilinci Aşılıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Yeşilay Haftası kapsamında Hatay genelinde öğrencileri okullarında ziyaret ederek fidan dikme etkinliği gerçekleştiriyor.

24.03.2018 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İskenderun Çınarlı Hüseyin Ceylan İlkokulu'nda Yeşilay Haftasını ve 18 Mart Çanakkale zaferinin yıl dönümlerini kutlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, "Çiçekler bizden toprakla buluşturmak öğrencilerimizden" sloganıyla minik öğrenciler ile birlikte HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri toplamda 50 adet gül fidanı dikimi gerçekleştirdi.

HBB Mehteran Takımı da etkinliğe katılarak Çınarlı Mahallesi genelinde öğrencilerin ellerinde bayraklar ile yaptığı geçit sonrasında okul bahçesinde mahalle sakinlerine dinleti gerçekleştirdi.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın eğitime verdiği önemi belirterek mahalle sakinlerine konuşma yapan HBB Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, öğrencilerin sağlıklı bir geleceğe sahip olması için eğitim ve çevre faktörlerinin önemli bir yeri olduğunu ayrıca Yeşilay haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerin çevreye ve doğaya önemli katkı sağladığını vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HBB Öğrencilere Çevre Ve Doğa Bilinci Aşılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement