HDP'li Adaylardan Hastane Ziyareti - Son Dakika
Güncel

HDP'li Adaylardan Hastane Ziyareti

HDP\'li Adaylardan Hastane Ziyareti

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Urfa milletvekili adayları hastane ziyaretleri gerçekleştirerek halkın desteğini istedi.

30.04.2015 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Urfa milletvekili adayları Osman Baydemir ve Rasim Çakmak seçim çalışmaları kapsamında OSM Ortadoğu Hastanesi'ni ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

HDP'liler ilk olarak OSM Ortadoğu Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İ. Halil Baysal ile makamında görüştüler. Görüşmede Baydemir seçim maratonunun barış havasında geçmesi temennisinde bulunurken, "Hayat ne kadar zalim olursa olsun, eğer siz haklı yerdeyseniz onun vermiş olduğu bir güç vardır" dedi.

Başhekim Baysal ise, kimsenin sandık hilelerine başvurmaması gerektiğini ve herkesin sandıktan çıkacak sonuca saygılı olması gerektiğini vurgulayarak, "Bu çok acı bir şey. Ben tercihimi yapıyorum, gerekeni yapıyorum diyorum, ama sandıkta, adliyede ya da başka mecralarda yanlış yapıyor. Herkesin birbirinin tercihine saygı göstermesi lazım. Hırsızlıksa bu bir hürriyet hırsızlığı, bu tercih hırsızlığı, bu insanın iradesini alıp götürmedir" diye konuştu.

Hastanede tedavi olan hastalar ve hasta yakınları ile de sohbet eden Baydemir, "7 Haziran'dan sonra parlamentoda sizlerin sesi olacağız. Hiçbir insanımızın tırnağı taşa değmesin, hiçbir insanımızın burnu kanamasın. 70 yıldır kavgadan çektik, yeni kavgalara ihtiyaç yok. Artık yüreğimizi birleştirmemiz lazım, ortak paydalarda buluşmamız lazım. Hemen yanı başımızda Suriyeli kardeşlerimizin yaşadıkları trajediye bakıp, onlardan dersler çıkarmamız lazım. Türk Kürt Arap Çerkez ortak paydalarda buluşmamız lazım" şeklinde ifade etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement