"Her Cuma Yeni Sinema"da Bu Hafta 'Karnaval' Var - Son Dakika
Güncel

"Her Cuma Yeni Sinema"da Bu Hafta 'Karnaval' Var

Yeni Sinema Hareketi ve Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen, "Her Cuma Yeni Sinema" etkinliğinde bu hafta Can Kılcıoğlu'nun 'Karnaval ' filmi vizyona geliyor.

09.01.2014 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"30'lu yaşlardaki Alis babasıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle evden kovulur ve arabada yaşamaya başlar. Bu süreçte tek derdi hayatını sürdürebileceği düzenli bir işe girebilmektir. Tam da bu sırada halı yıkama makinesi pazarlamacısı olma şansını elde eder. Sonrasında tesadüf eseri karşılaştığı Demet ile arasında gelişenler sayesinde hayallerini gerçekleştirme fırsatını yakalarlar."

Yapımcılığını ve yönetmenliğini, 'Yoldaki Kedi' adlı kısa filmiyle Altın Koza da dâhil olmak üzere birçok ödüle layık görülen genç yönetmen Can Kılcıoğlu'nun üstlendiği filmin başrollerinde Serdar Orçin ve Tülin Özen yer alıyor.

Can Kılcıoğlu'nun ilk uzun metraj filmi olan 'Karnaval' Uluslararası İstanbul Film Festivali ve Malatya Film Festivali'nde gösterilen film 10 Ocak cuma günü 'Her Cuma Yeni Sinema' izleyicisi ile buluşacak.

10 Ocak 2014 cuma günü, saat 19.00'da gerçekleşecek olan gösterimin ardından film ekibi izleyicilerin sorularını yanıtlayacak.

Koordinasyonu Katadrom Kültür ve Sanat Derneği tarafından gerçekleştirilen ücretsiz etkinlik, önümüzdeki hafta, Dilek Keser ve Ulaş Güneş Kacargil'in yönettiği 'Evdeki Yabancılar' filmiyle devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Her Cuma Yeni Sinema'da Bu Hafta 'Karnaval' Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement