Hollywood yıldızı Tom Hanks'in eşiyle görüşen sunucuya koronavirüs bulaştı - Son Dakika
Magazin

Hollywood yıldızı Tom Hanks'in eşiyle görüşen sunucuya koronavirüs bulaştı

Avustralyalı ünlü sunucu Richard Wilkins'e koronavirüs teşhisi kondu. Wilkins, 7 Mart ve 9 Mart'ta Rita Wilson ile Sydney'de görüştüklerini açıkladı. Rita Wilson ve eşi Tom Hanks'e 12 Mart'ta corona virüsü teşhisi konulmuştu.

16.03.2020 19:07  Güncelleme: 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oscar ödüllü usta oyuncu Tom Hanks ve eşi Rita Wilson, dünya üzerinde koronavirüs yakalanan ilk üst düzey profilli insanlar olarak kayıtlara geçti. Avustralya'da corona virüs kapan Hanks ve Wilson'un tedavisi sürüyor ancak yeni bir haber ortalığı karıştırdı.

HİÇBİR BELİRTİ GÖSTERMEDİ

Rita Wilson'la buluşan Channel 9 Entertainment editörü Richard Wilniks'e uygulanan test de pozitif çıktı. İyi hissettiğini belirten televizyoncu, hiçbir belirti göstermediğini de söyledi.

Wilniks Rita Wilson ile görüştüğünü sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı.

Hollywood yıldızı Tom Hanks\'in eşiyle görüşen sunucuya koronavirüs bulaştı

Son Dakika Magazin Hollywood yıldızı Tom Hanks'in eşiyle görüşen sunucuya koronavirüs bulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ...: Önümüzdeki iki hafta önemliyse çıkmayalım dışarı ya kıracağız bunu ya yayılacak.nüfus çok hastaneler ne olacak.italyanlar bilinçsizdi kafelerde devam ettiler hayatlarına.şu an felaket haldeler.baştan sıkı olsun.devletimiz ne gerekiyorsa yapsın.biz uyarız.gerekirse baştan çıkmayız evden.uymayacaklar için tedbir şart.bir kesimin uymasıyla olmaz.bazıları hala evde değil.sağlık bakanımıza güveniyoruz o tedbiri bakıp aldıracaktır. 9 0 Yanıtla
  • geçmiş olsun: nasıl görüşmüşlerse artık 1 0 Yanıtla
  • ..: Arkadaşım agresif virüs konuşarak dahi geçiyor gripten farkıda bu.grip bu kadar bulaşıcı değil.ve direk solunumu hedef alıyor.bence tv de daha ayrıntılımı anlatılsın ne yapılsın.korkmak değil ama bilmek gerek. 0 0 Yanıtla

Advertisement