Hürriyetspor ile Hicretspor Derbisi Dostça Bitti - Son Dakika
Güncel

Hürriyetspor ile Hicretspor Derbisi Dostça Bitti

Hürriyetspor ile Hicretspor Derbisi Dostça Bitti

Almanya'nın Delmenhorst kentinin iki güzide takımı olan Hürriyetspor ile Hicretspor pazar günü mücadele ettikleri 6. Kreisliga'da puan mücadelesi için karşı karşı geldi.

06.10.2014 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın Delmenhorst kentinin iki güzide takımı olan Hürriyetspor ile Hicretspor pazar günü mücadele ettikleri 6. Kreisliga'da puan mücadelesi için karşı karşı geldi. Türk takımların derbisi olarak bilinen karşılaşmaya seyirciler de büyük ilgi gösterdi. Hürriyet zirveden düşmemek, Hicretspor ise alt sıralardan kurtulmak için sahaya çıktı.

MAÇ ÖNCESİ BAYRAMLAŞIP KUCAKLAŞTILAR

Birçok maçları kavgayla sonuçlanan, olaysız karşılaşmaları olmayan Hürriyetspor ile Hicretspor bu kez sahaya el ele çıktı. Hürriyetspor Başkanı Yusuf Aladağ ile Hicretspor Başkanı Turan Erdoğan maç öncesi birlik, beraberlik ve dostluk mesajları verdi. Her iki başkan aynı tablonun Fenerbahçe ile Galatasaray kulüplerinde de yaşanmasını temenni etti. Başkanların mesajı futbolculara da yansıdı. Her iki takım oyuncuları uzun yıllardır özlenen bir tabloyu sergiledi ve maç öncesi bayramlaşıp kucaklaştı. Her iki takım birlikte toplu fotoğraf çektirdi. Karşılaşma boyunca da futbolcular bir birlerine sert girmekten kaçındı. Dostça başlayan derbi dostça bitti. Karşılaşma her iki takımın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Hürriyetspor beraberliğe rağmen liderliğini sürdürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hürriyetspor ile Hicretspor Derbisi Dostça Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement