Hüseyin Çorlu, Balçova'da İddialı - Son Dakika
Yerel

Hüseyin Çorlu, Balçova'da İddialı

Hüseyin Çorlu, Balçova\'da İddialı

2014 yerel seçimleri yaklaşırken, partilerin aday adayları da hareketli.

10.10.2013 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 yerel seçimleri yaklaşırken, partilerin aday adayları da hareketli. CHP'den Balçova Belediye Başkan Aday Adaylığına soyunan sosyal demokrat kimliği ile bilinen Hüseyin Çorlu, çalışmalarını yoğun biçimde sürdürüyor. İddialı konuşan Çorlu, "Balçova'ya da, İzmir'e de, Türkiye'ye de sosyal demokrasiyi getireceğiz" dedi.

Siyasi yaşama genç yaşta başladığını ifade eden Çorlu, şu anda ikisi de hayatta olmayan Erdal İnönü ve Aydın Güven Gürkan ile yakın mesai sarfettiğini belirterek, "Kendilerinden çok şey öğrendim. İlkeli ve toplumcu siyasetin nasıl yapılacağını bize gösterdiler. Onların açtığı yolda ilerlemeye çalışıyorum. Şimdi de 30 yıldır yaşadığım, iki kızımı büyüttüğüm Balçova'ya hizmet etmeyi bir görev sayıyorum. Çünkü, ben Balçova'da hiç boş durmadım. Gençlik örgütünden, ilçe başkanlığına kadar yükseldim. CHP'nin İzmir'deki yönetim kurullarında ve başkan yardımcılıklarında bulundum. Siyasi kariyerim, tırnaklarımla söke söke geldiğim bu noktada benim en büyük kazanımımdır. Şimdi de Balçovamızda sosyal demokrat kimliğimle belediyecilik yapmak ve Balçovalılara hizmet etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Matbaa işletmeciliği yapan, eğitimci Çorlu, Sosyal Demokrasi Vakfı (SODEV) kurucusu ve İzmir temsilcisi olarak halen görevine devam ediyor. Çorlu, İzmir Kitap Fuarlarının da aktif düzenleyicileri arasında yeralıyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hüseyin Çorlu, Balçova'da İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement