Husumetlisinin aracına diye ateş etti, otomobildeki 9 yaşındaki çocuğu öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Husumetlisinin aracına diye ateş etti, otomobildeki 9 yaşındaki çocuğu öldürdü

Husumetlisinin aracına diye ateş etti, otomobildeki 9 yaşındaki çocuğu öldürdü

Samsun'da bir kişi husumetlisine ait olduğunu zannettiği araca silahıyla ateş açtı. Araçta bulunan 9 yaşındaki çocuk kafasından vurularak öldürüldü. Şüpheli gözaltına alındı.

01.03.2023 10:05  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Çarşamba ilçesinin Arımköseli Mahallesi'nde dün akşam Metin T. (47) aralarında husumet bulunan şahsın aracı zannedip tabanca ile ateş açtı.

9 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU VURDU

Araca isabet eden kurşunlardan biri sağ arka kapı camından içeri girip araçta bulunan 9 yaşındaki Enes Tayyip Oflaz'ın sağ gözünün altına isabet etti. Ağır yaralanan çocuk kaldırıldığı Çarşamba Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

GÖZALTINA ALINDILAR

Olaydan sonra kaçan silahlı saldırgan Metin T., Tekkeköy ilçesinde jandarma ekiplerin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Olayda kullandığı silah ise kız kardeşine ait evde ele geçirildi. Olayla ilgili Metin T.'nin kız kardeşi i.A. ve eniştesi Y.A. da jandarma tarafından gözaltına alındı.

Soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Husumetlisinin aracına diye ateş etti, otomobildeki 9 yaşındaki çocuğu öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Canan Tok: Ya lanet olsun dusmanliginiza da, intikaminiza da... cocugun ne sucu var??? Allah bu zihniyettekilerin bin belasini versin! 113 0 Yanıtla
  • ALİ *: DÜŞMÜŞSÜNÜS SECİM ,MAKAM ,MEVKİ DERDİNE MİLLET BİRBİRİNİ BOGAZLİYOR.İDAM EDİLMESİ GERKİRKEN BESLİYORSUNUZ SONRA AF GELİYOR SALİYORSUNUZ.YAHU BU ADALET SİSTEMİNDE BİR YANLIŞLIK VAR DİYEN BİR ALLAHİN VİCDANLİ KULU YOK MU? ADALET NEDEN VAR? SUCLUYU BESLEMEK İCİN Mİ. İDAMA KARSİ CİKAN KİM BUNU NEDEN MİLLET GÖRMÜYOR. KATİLLERİN YAPTİKLARİ YANLARİNA KAR KALİYOR ONDAN SONRA CİNAYETLER BİTSİN DİYORUZ SİZCE BİTER Mİ? YAPTİRİMİ OLMAYAN BİR SUC BİTER Mİ? 15 0 Yanıtla

Advertisement