İBB, Hakkari'ye 2 tır dolusu spor malzemesi gönderdi - Son Dakika
Güncel

İBB, Hakkari'ye 2 tır dolusu spor malzemesi gönderdi

İBB, Hakkari\'ye 2 tır dolusu spor malzemesi gönderdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Hakkari'deki okullar ve spor kulüpleri için 2 tır spor malzemesi gönderdi.

17.02.2014 22:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Hakkari'deki okullar ve spor kulüpleri için 2 tır spor malzemesi gönderdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından Hakkari'ye gönderilen 2 tır spor malzemesi düzenlenen törenle kentteki okul ve spor kulüplerine teslim edildi.

İl Özel İdaresinde düzenlenen törene Vali Necmettin Kalkan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Süleyman Kaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmutalip Özbek, okul müdürleri, öğretmenler ve spor kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Vali Kalkan, törende yaptığı konuşmada, kentin sorunlarını yakından takip ederken gençlerin ihtiyacı olan spor malzemelerinin temini noktasında imkanların seferber edildiğini ancak bu imkanların da yetersiz kaldığını belirtti.

Türkiye'nin batısından doğusuna uzanan ellerle ihtiyaçların büyük bölümünün giderildiğine dikkati çeken Kalkan, şöyle konuştu:

"Her sorunda olduğu gibi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş bizim talebimize olumlu cevap verdiler ve geçtiğimiz hafta içerisinde 2 tır dolusu spor malzemesini Hakkarili gençlere teslim etmek üzere ilimize gönderdiler. Bu vesile ile ben İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş'a ve onun çalışma arkadaşlarına Hakkarili gençlerimiz adına yürekten teşekkür ediyorum.

Sevgili öğretmen arkadaşlarım, biz bunları maddi olarak sizlere sağlayacağız ama bu çocuklar sizlere emanet. Siz onların gönüllerine, kalplerine hitap ederek bu ülkemizin iki yakasını kaynaştırma noktasında üzerinize düşen tarihi vazifeyi en iyi şekilde yerine getireceksiniz. Bu malzemelerin okullarımıza, spor kulüplerimize ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum."

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aygün ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'a teşekkür ederek, bu tür yardımların sadece İstanbul'la sınırlı kalmaması gerektiğini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Kalkan ve beraberindekiler, İstanbul'dan gönderilen spor malzemelerini okul müdürleri ve kulüp yöneticilerine teslim etti.

-Hazırlanan malzemeler

-Vali Kalkan'ın konuşması

-Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün'nün konuşması

-Malzemelerin dağıtılması

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İBB, Hakkari'ye 2 tır dolusu spor malzemesi gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement