İç Kaynaklı Başarı Mutluluk Getirir - Son Dakika
Güncel

İç Kaynaklı Başarı Mutluluk Getirir

İç Kaynaklı Başarı Mutluluk Getirir

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Sarıgöl'de 'Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?' konulu seminer düzenlendi.

26.09.2018 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzman Psikolog Merve Ateş, seminerde, kendisi ile barışık çocuğun daha mutlu olacağını, bu yüzden ebeveynlerin değerlerinin farkına varmaya başlayan çocuklar yetiştirmeleri gerektiğini vurguladı.

Kültürel ve sosyal faaliyetlerine devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesinin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Sarıgöl ilçesinde 'Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?' konulu seminer düzenlendi. Sarıgöl Belediyesi Konferans Salonunda yapılan seminere, Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Akif Kılıçarslan, yetkililer ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma Merkezi Uzman Psikoloğu Merve Ateş seminerde, başarılı ve mutlu çocuklar yetiştirebilmenin püf noktalarını anlattı. Uzman Psikolog Merve Ateş, dinleyicilerin cevaplarıyla gelişen interaktif bir sunum gerçekleştirdi.

Kendisi ile barışık çocuk mutlu olur

Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma Merkezi Uzman Psikoloğu Merve Ateş seminerde, çocukların nasıl mutlu olması gerektiğini, özgüvenlerini sağlamalarında izleyecekleri yolu anlattı. Ateş, "Sonucu kazanmak olgusuna bağlanan mutluluk kalıcı değildir. Çocuklarımızın bir eylemin sonucunda ödül almasını gerçek zafer olarak değerlendirmek yanlış bir davranıştır. Kendisi ile barışık bir çocuk daha mutlu ve başarılı olur" dedi. Seminerin sonunda Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Akif Kılıçarslan, Uzman Psikolog Merve Ateş'e çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İç Kaynaklı Başarı Mutluluk Getirir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement