İçişleri Bakanı Şahin, Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakanı Şahin, Nikah Şahitliği Yaptı

İçişleri Bakanı Şahin, Nikah Şahitliği Yaptı

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Emekli Mülkiye Müfettişi Ali Üzmez'in kızı Ayşegül Üzmez'in Kocaeli'nde yapılan nikah töreninde şahitlik yaptı.

29.01.2012 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evlilik CÜZDANINI BAKAN DAMAT'A DAMAT DA GELİNE VERDİ

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Emekli Mülkiye Müfettişi Ali Üzmez'in kızı Ayşegül Üzmez'in Kocaeli'nde yapılan nikah töreninde şahitlik yaptı. Bakan Şahin evlilik cüzdanını 'Damatın gelin kızımıza ilk hediyesini vermesi amacıyla evlilik cüzdanını damata veriyorum" diyerek evlilik cüzdanının damat Mustafa Ali Akkaya'ya verdi. Damatta bakandan aldığı cüzdanı eşi Ayşegül'e verdi.

Bakan İdris Naim Şahin eşi Nadide Şahin ile birlikte Kocaeli'nin Başiskele İlçesi Düğün Salonunda emekli mülkiye müfettişi Ali ve eşi Nermin Üzmez'in kızı Ayşegül 'ün nikah törenine katıldı. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın kıydığı nikahta Bakan Şahin ile birlikte Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Başiskele Kaymakamı Ali Partal nikah şahitliği yaptı.

Çiftin birliği temsil ettiklerini söyleyen Bakan Şahin, "İkisi bir oldular. Artık ikisi birliği temsil ediyorlar. Törene katılanlar uygun görürse bana en yakın noktada olan damat Mustafa Ali Akkaya'ya aile cüzdanını veriyorum. O da ilk hediyesini kızımış Ayşegül'e versin." dedi. Evlilik cüzdanını alan damat Mustafa Ali Akkaya daha sonra cüzdanı eşi Ayşegül'e verdi.

Bakan bir süre törene katılanlarla sohbet ettikten eşi Nadide Şahin ile birlikte karayolu ile Ankara'ya gitmek üzere salondan ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı Şahin, Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement