İlhami Ortekin Tesisleri Ocak'ta Hizmete Girecek - Son Dakika
Yerel

İlhami Ortekin Tesisleri Ocak'ta Hizmete Girecek

İlhami Ortekin Tesisleri Ocak\'ta Hizmete Girecek

Aydınspor 1923 altyapısının hizmetine girecek olan İlhami Ortekin tesislerinin düzenleme çalışmaları başladı.

06.12.2013 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydınspor 1923 altyapısının hizmetine girecek olan İlhami Ortekin tesislerinin düzenleme çalışmaları başladı. Aydınspor 1923 Yöneticisi Kaya Özcan, Aydınspor 1923 Altyapı Koordinatörü Mehmet Öztürk ile Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Mustafa Ceviz yapım çalışmaları devam eden İlhami Ortekin Tesisleri'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Özcan, Öztürk ve Ceviz, altyapının Aydınspor 1923'ün geleceği olduğunu ifade ettiler.

YOĞUNLUK AZALACAK

Aydınspor 1923'ün altyapı koordinatörü Mehmet Öztürk, İlhami Ortekin tesislerinin büyük bir sorunu çözeceğini söyledi. Tesisin içinde UEFA standartlarına uyan sentetik sahanın olacağını anlatan Öztürk, "40 kişilik sosyal tesisimiz olacak. Ayrıca iki misafir takım, iki de ev sahibi takımına ait olan soyunma odaları, altyapı antrenörlerine ait odalar olacak. U 14, U 15, U 16 takımlarımız Akademi Ligi maçlarını burada oynayacak. U 17 ve U 19 takımlarımız ise Mukan Perinçek Stadı'nda maçlarını oynamaya devam edecek. Mukan Perinçek Stadı'ndaki yoğunluk büyük ölçüde azaltılacak" dedi.

Aydınspor 1923 teknik direktörü Mustafa Ceviz, Aydınspor 1923'te göreve başladığından bu yana altyapı antrenörleriyle uyumlu çalıştıklarını kaydetti. İlhami Ortekin Tesisleri'nde emeği geçenlere teşekkür eden Ceviz, "Altyapımızdaki çocukların eğitimi için önemli bir kazanç olacak. Altyapı ile uyumlu çalışmalarımız görev süremiz içerisinde devam edecek"diye konuştu.

Altyapıdan gelen genç oyuncularla tecrübeli oyuncuları birleştirerek iyi bir harmanlama yapılabileceğini anlatan Ceviz, "Dengeli bir kadroyla başarıya koşmak her zaman mümkündür. Altyapıdan gelen her oyuncunun her zaman A takımda antrenmana ve maça çıkma isteği vardır. Bizim de Engin, Emre Yaman, Osman, Sezer,Durmuş, Suat gibi oyuncularımız antrenmanlarımıza katılıyor. Bu oyuncuların performansından memnunuz. Sabrederek başarı gelir. Ayrıca, altyapıdan üst yapıya çıkartılan oyuncular diğer altyapı oyuncularına emsal teşkil eder"ifadelerini kullandı.

Aydınspor 1923 altyapısının sezon başında belirlediği 'Kendi Çocuklarımızla hedef Süper Lig' sloganının anlam bulması için ekonomik ve teknik planlamaya ihtiyaç duyulduğunu belirten Ceviz, "Burada teknik adamların hizmete göre mi, sonuca göre mi hareket edeceği önemli. Ülkemizde genelde teknik adamlar sonuçlara göre görevlerine devam ediyor veya edemiyor."şeklinde konuştu.

Altyapıdaki oyuncuların öncelikle futbolcu olmayı istemesi gerektiğine işaret eden Ceviz, "Aileler 'çocuğum okusun, üniversiteye gitsin' gözüyle bakıyor. ya da ekonomik imkansızlıklar yüzünden çocuklar çalışmaya mahkum kalıyor. Çocukların ve ailelerin vizyonları geniş olmalı. Yoksa yetenekler yok olup gider"diye konuştu.

Aydınspor 1923'ün altyapıdan sorumlusun yöneticisi Kaya Özcan ise, 'Kendi Çocuklarımızla Hedef Süper Lig' sloganının İlhami Ortekin Tesisleri ile karşılık bulacağını söyledi. Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na tesislerin yapımı için teşekkür eden Özcan, "Yöneticilerin ve teknik heyetlerin altyapıya bakış açısı çok önemli. Hocamız Mustafa Ceviz ile uyumlu şekilde çalışıyoruz. Özlemle beklediğimiz tesislere Ocak ayı sonuna kadar kavuşacağımızı düşünüyorum. İnşallah hedeflerimize hep birlikte çalışacağız"ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlhami Ortekin Tesisleri Ocak'ta Hizmete Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement