İlk Lightning Kulaklık Philips'den Geldi - Son Dakika
Teknoloji

İlk Lightning Kulaklık Philips'den Geldi

İlk Lightning Kulaklık Philips\'den Geldi

Apple firması hala satın aldığı Beats ile ne yapacağını düşünedursun, ilk Lightning destekli kulaklık ürününü Philips çıkarıyor.

11.09.2014 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Apple firması hala satın aldığı Beats ile ne yapacağını düşünedursun, ilk Lightning destekli kulaklık ürününü Philips çıkarıyor.

Ağustos ayı başında kesinleşen Apple'ın ünlü müzik ürünleri firması Beats'i satın alması sonrasında, herkes şu son etkinlikte yeni duyurular veya ürünler bekliyordu. Ama henüz Beats'den çok kesin bir ürün haberi alamadık.

O arada Apple'ın geçen Haziran'daki WWDC (Worldwide Developers Conference) etkinliğinde duyurduğu bir Lightning portlu kulaklık konsepti vardı. İnsanlar bu özelliğin yeni bir Beats kulaklıkla gösterilmesini beklerken, Philips ekren davrandı ve Fidelio M2L ürününü tanıttı.

Bu konseptte, "Made For iPhone" programına dahil olarak, kulaklıkları Lightning portundan akıllı telefona bağlamak ve dahili DAC (digital to analog converter – dijitalden analoga çevirici) ünitesi sayesinde çok daha kaliteli ses almak mümkün olabiliyor. Philips Fidelio M2L de bu türden bir ürün, yani 3,5 mm ses kablosu yok, yerine Lightning kablosu var.

Gerçi şu aralar Sony de benzer bir ürün duyurdu, MDR-1ADAC isimli kulaklık aynı mantıkla hem DAC ünitesi içeriyor, hem de Lightning kablosuna sahip ama hangisinin piyasaya önce çıkacağını göreceğiz. Philips Fidelio M2L için Aralık çıkış tarihi ve yaklaşık 320 Dolar'lık bir fiyat belirlenmiş. Sony MDR-1ADAC ise yaklaşık 400 Dolar fiyat etiketine sahip ama ne zaman piyasada olacağı belli değil.

Eğer müzik dinlemekten çok oyun oynamakla ilgileniyorsanız, o zaman size bu linkte bulacağınız çok başarılı Asus oyuncu kulaklığını önerebiliriz.

The post İlk Lightning Kulaklık Philips'den Geldi appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji İlk Lightning Kulaklık Philips'den Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement