İngiliz Basınında Yer Alan Haberlere Göre Fenerbahçe, Stoke City'li Diouf İçin 3.5 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı - Son Dakika
Spor

İngiliz Basınında Yer Alan Haberlere Göre Fenerbahçe, Stoke City'li Diouf İçin 3.5 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı

Fenerbahçe'nin Stoke City'de forma giyen Mame Diouf için İngiliz ekibinin kapısını çaldığı iddia edilirken, Sky Sports teklif edilen rakamın 3.5 milyon euro olduğunu yazdı.

29.09.2018 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ara transfer için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Stoke City'de forma giyen Mame Biram Diouf ile ilgilendiği ileri sürüldü. Sezon başında da gündeme gelen yıldızla ilgili İngiliz Sky Sports, "Fenerbahçe yeni teklif hazırladı" haberini geçti. Sarı-lacivertlilerin, Diouf için önereceği rakamın ise 3.5 milyon euro olacağı iddia edildi. Fenerbahçe'nin Diouf için devre arasında mı yoksa sezon sonunda mı bu teklifi yapacağı belirtilmezken, ara transfer olma ihtimali daha kuvvetli.

6 MAÇTA 1 ASİSTİ VAR

30 yaşındaki Diouf, Stoke City'nin geçtiğimiz sezon 3'lü savunma sistemini tercih etmesi nedeni ile hücum hattının sağında forma giymiş ve bu pozisyonu gol sayısını da etkilemişti.

Tecrübeli oyuncu, bu sezon 6 maçta görev aldığı Championshipte ise 1 asist gerçekleştirdi. 2014-2015 sezonunda Hannover 96 takımından transfer olan Mame Diouf kariyeri boyunca ise 332 karşılaşmada 113 kez fileleri havalandırdı. Mame'nin 51 kez yer aldığı Senegal Milli Takımında da 10 golü bulunuyor.

İngiliz Basınında Yer Alan Haberlere Göre Fenerbahçe, Stoke City'li Diouf İçin 3.5 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı

PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO

Norveç ekibi Molde'de parlayan Diouf, 2009'da 4.5 milyon euroya transfer olduğu Manchester United'da aradığını bulamadı. 2012'de Hannover 96'ya giden yıldız, oradan da 2014'te Stoke City'ye geçti. Transfermarkt'a göre 7 milyon euro piyasa değeri olan Senegalli yıldızın, Stoke ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

(Sporx)

İngiliz Basınında Yer Alan Haberlere Göre Fenerbahçe, Stoke City\'li Diouf İçin 3.5 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı

Son Dakika Spor İngiliz Basınında Yer Alan Haberlere Göre Fenerbahçe, Stoke City'li Diouf İçin 3.5 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • bestami gök: bence hiç alınmasın ahı gitmiş vahı kalmış madenm bu sezonu gözden çıkardık genç oyunculara şans verilip takım iskeleti oluşturulsun 1 0 Yanıtla
  • Efsane: Ali koc masadan kalkabilir. Dikkat 0 1 Yanıtla
  • Nsnsn: Cok iyi futbolcu gelirse ligde ilk dort garanti 0 1 Yanıtla
  • Tayhan: Abubakari alin genç is yapar 0 1 Yanıtla

Advertisement