Instagram'dan Takip Edebileceğiniz Dekorasyon Hesapları - Son Dakika
Emlak

Instagram'dan Takip Edebileceğiniz Dekorasyon Hesapları

Yepyeni bir eve taşındınız ve evinizi gönlünüze göre dekore etmek için yardıma mı ihtiyacınız var? Ya da var olan ev dekorasyonuzdan sıkıldınız ve yenilik arayışı içinde misiniz? O zaman internetten yararlanıp, sosyal medya üzerinden popüler dekorasyon sayfalarını takip edebilir ve evinizin yeni dekorasyonu için fikir sahibi olabilirsiniz. Nereden başlayacağınız bilmiyorsanız işte sizin için derlediğimiz popüler Instagram dekorasyon hesapları: Şık ve sade: @ginny_macdonald Evinizin dekorasyonunda sade bir gösteriş hakim olsun istiyorsanız

28.05.2018 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yepyeni bir eve taşındınız ve evinizi gönlünüze göre dekore etmek için yardıma mı ihtiyacınız var? ya da var olan ev dekorasyonuzdan sıkıldınız ve yenilik arayışı içinde misiniz?

O zaman internetten yararlanıp, sosyal medya üzerinden popüler dekorasyon sayfalarını takip edebilir ve evinizin yeni dekorasyonu için fikir sahibi olabilirsiniz. Nereden başlayacağınız bilmiyorsanız işte sizin için derlediğimiz popüler Instagram dekorasyon hesapları:

Şık ve sade: @ginny_macdonald

A post shared by (@ginny_macdonald) on

Evinizin dekorasyonunda sade bir gösteriş hakim olsun istiyorsanız İngiliz iç mimar Ginny Macdonald'ın dekoratif Instagram hesabını takip ederek en güncel dekorasyon trendlerinin evlerdeki kullanımını görebilir, Macdonald'ın şık ve sade kombinasyonlarından ilham alabilirsiniz. Macdonald'ın dekorasyonundaki detaylar eviniz için aradığınız zarif dokunuşları yapmanıza yardımcı olacak.

Modern çizgilerin adı:  @westelm

A post shared by (@westelm) on

Amerikan mobilya markası West Elm, Instagram hesabı üzerinden modern dekorasyon önerileri yapıyor. Hesabı ilk açtığınızda ev eşyalarına eşlik eden özenle seçilmiş dekoratif objeler dikkatinizi çekecek. Yaz hızla yaklaşırken bahçenize modern dokunuşlar yapmak, salonunuzu doğru açıyla konmuş bitkilerle ferahlatmak ya da yatak odanızın şeklini değiştirerek yaşam alanınızı genişletmek istiyorsanız, West Elm Instagram hesabındaki tüyoları vakit kaybetmeden incelemelisiniz.

İlham verici ve asil: @ifyouwanttobeall

A post shared by (@ifyouwanttobeall) on

İç mimar Ersin Doğan'ın Instagram sayfası ifyouwanttobeall, dünyaca ünlü dekorasyon sayfalarını aratmıyor. Ev dekorasyonunda her daim şıklığı ön planda tutanların mutlaka ziyaret etmesi gereken bu hesapta sık sık DIY (Kendin Yap) projeleri de paylaşılıyor. Dekorasyonda daha çok var olanı değiştirme taraftarıysanız bu kendin yap projelerini inceleyip eskimiş dolaplarınızı nasıl boyayabileceğinizi öğrenebilir, hep fotoğraflarda gördüğünüz dekoratif apliklerden yapabilir, bohem yastık yapımını öğrenip bahçenizde kullandığınız sandalyelerinizi bu yastıklarla süsleyebilirsiniz.

Vintage sevenlere: @inspirationsathome

A post shared by (@inspirationsathome) on

En sevilen yerli dekorasyon sayfalarından inspirationsathome, küçük dokunuşlarla büyük mekanlardaki atmosferi değiştirmeyi sevenler için birebir. Mutfağınıza koyacağınız şık bir baharatlıktan, baş ucunuza koyacağınız mumluğa kadar küçük ama etkili birçok dekorasyon önerisini bu sayfada bulabilirsiniz. Üstelik bu sayfayı takip ederken lezzetli yemek fotoğraflarına denk gelmeniz de mümkün.

Kuzeyli ve minimalist: @scandinavianhomes

A post shared by (@scandinavianhomes) on

Ev dekorasyonu denince ilk akla gelen örneklerden biri de minimalist detaylarıyla İskandinav dekorasyonu oluyor. Minimalist ama bir o kadar da asil iskandinav evlerinin bu görünüşün ardında kuzeyin asi duruşu yatıyor. Bu duruşu en iyi sergileyen Instagram hesaplarından biri scandinavianhomes, evinde minimal ve modern çizgilerden ödün vermek istemeyen herkese yol gösterir nitelikte paylaşımlar yapıyor. Siz de evinizde kuzey ruhunu yaşamak için scandinavianhomes'u takip edebilirsiniz.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Instagram'dan Takip Edebileceğiniz Dekorasyon Hesapları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement