Sarıyer'de yakalanan çete liderinin kaldığı ev böyle görüntülendi - Son Dakika
3. Sayfa

Sarıyer'de yakalanan çete liderinin kaldığı ev böyle görüntülendi

Sarıyer'de yakalanan çete liderinin kaldığı ev böyle görüntülendi Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı ve adı uyuşturucu kaçakçılığına karışan Sırp çete lideri Zeljko Bojanic, Sarıyer'deki bir villada yakalanmıştı.

07.11.2022 12:03  Güncelleme: 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıyer'de yakalanan çete liderinin kaldığı ev böyle görüntülendi

İSTANBUL - Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı ve adı uyuşturucu kaçakçılığına karışan Sırp çete lideri Zeljko Bojanic, Sarıyer'deki bir villada yakalanmıştı. Sırp çete liderinin bahçeye bir şey gömdüğü iddiası üzerine villanın bahçesinde karış karış yapılan kazı çalışması havadan görüntülendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı ve adı uyuşturucu kaçakçılığına karışan Sırp çete lideri Zeljko Bojanic'in, 2 Kasım günü kaldığı villanın bahçesine bir şey gömdüğü ihbarını almış, Sarıyer ilçesi Zekeriyaköy Mahallesi'nde bulunan adreste çalışma başlatılmıştı. Polis ekipleri kepçelerle villanın bahçesinde kazı çalışması başlatmıştı. Zeljko Bojanic'in, yakalandığı öğrenilirken, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafında yapılan yazılı açıklamada herhangi bir bulguya rastlanılmadığını duyurmuştu.

Çete liderinin evi havadan görüntülendi

Yakalanan çete lideri Bojanic'in kaldığı ev, havadan dron ile görüntülendi. Görüntülerde bir şahsın kazı çalışması yaptığı görülüyor.

Sarıyer\'de yakalanan çete liderinin kaldığı ev böyle görüntülendi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Sarıyer'de yakalanan çete liderinin kaldığı ev böyle görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement