İpek Ongun Tegv'li Çocuklarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

İpek Ongun Tegv'li Çocuklarla Buluştu

İpek Ongun Tegv\'li Çocuklarla Buluştu

Yazar İpek Ongun, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Mersin Öğrenim Birimi'ni ziyaret ederek, burada eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

13.12.2013 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yazar İpek Ongun, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Mersin Öğrenim Birimi'ni ziyaret ederek, burada eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Yaklaşık 3 saat boyunca çocuklarla sohbet eden ve onlara kitap okuyan İpek Ongun, öğrencilere keyifli dakikalar yaşattı. Ziyaretinden dolayı İpek Ongun'a teşekkür eden TEGV Mersin Öğrenim Birimi Sorumlusu Müberra Ateş, bu gibi etkinliklerin çocukları mutlu ettiğini söyledi. Zaten burada eğitimin yanında çocuklara bu tür etkinliklerle mutlu etmeye çalıştıklarını belirten Ateş, "Mersinli ünlü yazarımız İpek Ongun'un bu ziyareti bizi hem gururlandırdı hem de mutlu etti. Çocuklar unutulmaz dakikalar yaşadı. Bizim içinde güzel bir gün oldu. Bu tür ziyaretler bize destek oluyor. Her zaman bu tür ziyaretlere kapımız açık" dedi.

TEGV noktalarında hem çocuklara eğitim deteği verdiklerini hemde eğlendirici etkinlikler yaptıklarını belirten Ateş, "Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocuklarımızın, daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için, okul içi ve dışı saatlerde çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve çağdaş eğitim olanaklarından faydalanmalarını amaçlıyor. Türkiye genelinde, 37 yerleşik ilde 10 eğitim parkı, 44 öğrenim birimi, 24 Ateşböceği ve 3 il temsilciliği ile çocuklarımıza eğitim desteği hizmeti sürdürüyor. Kuruluşundan bu yana 1,6 milyon çocuğumuza verdiği eğitim desteğini on binlerce gönüllüsü ile gerçekleştiriyor" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İpek Ongun Tegv'li Çocuklarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement