İş Bankası 1000'inci Şubesini İstanbul Kurtköy'de Açtı - Son Dakika
Güncel

İş Bankası 1000'inci Şubesini İstanbul Kurtköy'de Açtı

İş Bankası'nın İstanbul Kurtköy Uydukent'te Açılışı Gerçekleştirilen 1000'inci Yurtiçi Şubesinin Açılış Töreninde Konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Çimenbiçer, 1000'inci Şubeyi Açan İnanç 1924'te Milli Bankacılığı Kurmak Üzere Yola Çıkan Ruhun Parçasıdır" Dedi.

05.11.2008 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Caner Çimenbiçer " 1000'inci şubeyi açan inanç 1924'te milli bankacılığı kurmak üzere yola çıkan ruhun parçasıdır"dedi.

İş Bankası'nın İstanbul Kurtköy Uydukent'te açılışı gerçekleştirilen 1000'inci yurtiçi şubesinin açılış töreninde konuşan Caner Çimenbiçer, bu sayının bankanın kurumsal gelişiminde çok önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek şöyle dedi.

"Bundan 85 yıl önce iki şubesi ve 37 çalışan ile ulusal bankacılık sisteminin ilk nüvesi olarak kapılarını açan bankamız, bugün 20 bini aşkın çalışanı ve 1000 şubesiyle Türk bankacılık sisteminin lideri olarak hizmet veriyor. İş Bankası'nın kuruluşundan bugüne geldiği noktayı, yalnızca bankamızın ya da ulusal bankacılık sistemimizin değil, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin büyük bir kazanımı ve başarısı olarak görüyoruz"

Çimenbiçer, dünyadaki küresel dalgalanmaya da değinerek şu görüşü ifade etti: "Dünyada önemli sıkıntılara yol açmaya ve ülkemizi de belli ölçülerde etkilemeye başlayan koşullar ne olursa olsun, Cumhuriyetin ve bankamızın kurulduğu yıllardakinden daha "ağır' olamayacağı açıktır. Bugün dünya finans sektörünün ciddi sorunlar yaşadığı bir dönemde, İş Bankası'nın 1000. şubesini açan inanç da, 1924'te milli bankacılığı kurmak üzere yola çıkan ruhun parçasıdır".

-ÖZİNCE: DOĞRU YERDE DOĞRU SAYIDA OLMAK-

İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince de açılışta yaptığı konuşmada, 1000'inci şubenin sadece İş Bankası için değil, tüm ülke için de derin anlam ifade ettiğini belirterek, "Her geçen gün artan bankacılık hizmet talebini yurt genelinde yaygınlaştırdığımız şube ağımızla karşılıyor, şubelerimizin ülkemiz coğrafyasında doğru yerlerde, doğru sayı ve büyüklüklerde konumlanmasına büyük özen gösteriyoruz" diye konuştu.

1000'inci şubenin açılışındaki zamanlamaya da özellikle dikkat çeken Ersin Özince, "Dünyamız ciddi bir ekonomik krizin içerisinden geçiyor. Güncel koşullarda kurumların ne gibi sorumluluklar üstleneceği önem taşımakta. İş Bankası olarak küresel dalgalanmayı, ülkemizin gelişimine verdiğimiz desteği geliştirmek, Türkiye'nin hizmetinde olduğumuzu güçlü bir şekilde yeniden göstermek için bir çağrı olarak algılıyoruz" dedi. (ANKA)

(NÇ/BÜN)

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İş Bankası 1000'inci Şubesini İstanbul Kurtköy'de Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement