Işığını Yansıt Müzik Yarışması"Nın Yarı Finalistleri Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Işığını Yansıt Müzik Yarışması"Nın Yarı Finalistleri Belli Oldu

Işığını Yansıt Müzik Yarışması"Nın Yarı Finalistleri Belli Oldu

Sesini milyonlarla paylaşmaya hazır yeni yetenekleri çağıran, özel sesleri tüm Türkiye’yle buluşturmayı hedefleyen “Işığını Yansıt Müzik Yarışması”nın yarı finali 5 Ağustos’ta gerçekleştirildi.

07.08.2017 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sesini milyonlarla paylaşmaya hazır yeni yetenekleri çağıran, özel sesleri tüm Türkiye'yle buluşturmayı hedefleyen "Işığını Yansıt Müzik Yarışması"nın yarı finali 5 Ağustos'ta gerçekleştirildi. Organizasyonun yarı finalistleri, Zuhal Olcay, Cahit Berkay, Nihat Odabaşı ve Selçuk Kaya'dan oluşan jüri tarafından belirlendi.

Jüri üyeleri arasında Moğollar grubunun efsane müzisyeni Cahit Berkay, usta oyuncu ve ses sanatçısı Zuhal Olcay, başarılı fotoğraf sanatçısı Nihat Odabaşı ile organizatör ve menajer Selçuk Kaya bulunan Işığını Yansıt Müzik Yarışması'nın yarı finali 5 Ağustos 2017 akşamı Marmara Forum'un terasında gerçekleştirildi. Canlı performanslarını jüri önünde sergileyerek yarışmaya devam etmeye hak kazananlar (alfabetik olarak) şöyle sıralanıyor: Can Topallı, Cihan Er, Ece Pulaş, Emre Atabek, Ezgi Yalçın, Furkan Hakan Yılmaz, Mert Yıldan, Nilgün Rüstem.

Işığını Yansıt'ta yarı finali geçenleri halk oylaması bekliyor

Eğlence ve alışveriş merkezi ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği yarı final elemesinde toplam 16 katılımcıdan en yüksek puanı alan sekiz yarışmacı, yarışmaya devam etme hakkı kazandı. Seçilen performanslar dijital platformlarda paylaşılarak halk tarafından oylanacak. Böylece finale kalan 6 aday, kurulacak sahnede tekrar jüri ve halk karşısına çıkacak. Yarışmanın kazananı büyük ödülün sahibi olacak. Yarışmanın birincisi Cahit Berkay tarafından bestelenmiş bir şarkıyı, Zuhal Olcay ile düet yaparak seslendirecek. Single albümü yapılacak şarkının video klibi ise usta fotoğraf sanatçısı ve yapımcı Nihat Odabaşı tarafından çekilecek. Başarılı menajer Selçuk Kaya da birinci olan yarışmacının menajerliğini üstlenecek. Ayrıntılı bilgi ve katılım koşulları için http://isiginiyansit.net/ adresi ziyaret edilebilecek.

"Her zaman senin yerin!" mottosuyla yola çıkan alışveriş ve eğlence merkezi, gençlere yaşam ve eğlence alanı sunmanın yanı sıra genç yetenekleri keşfederek yeni bir gelecek sunmak amacıyla bu tarz projelere ev sahipliği yapıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Işığını Yansıt Müzik Yarışması'Nın Yarı Finalistleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement