Ağaoğlu, Trabzonspor'a Futbolcu Transfer Edecek - Son Dakika
Spor

Ağaoğlu, Trabzonspor'a Futbolcu Transfer Edecek

Ağaoğlu, Trabzonspor\'a Futbolcu Transfer Edecek

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, verdiği sözü tutarak, Trabzonspor'un ihtiyacı olan transferlere maddi destek vereceğini tekrarladı.

04.12.2013 11:42  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esen Trabzonspor'a daha önce yıldız transferi sözü veren işadamı Ali Ağaoğlu, bu vaadini yerine getirmeye hazır olduğunu söyledi. Ağaoğlu, bordo- mavili kulübün kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunu ve yönetimin alınacak isimleri belirlemesini beklediğini söyledi.

"KİMİ İSTERLERSE ALACAĞIM"

Eskişehirspor maçını protokol tribününde izlediği sırada yapılan 'Ağaoğlu bize yıldız al' tezahüratlarına şaşırdığını belirten Ağaoğlu, "Taraftarların isteğine kayıtsız kalamazdım. Taraftarın çağrısı üzerine Başkan'a dönüp, 'İsimleri belirleyin' dedim. Trabzonspor'a olan sevgimi herkes bilir. Sözüm söz. Kulüp yönetimi, teknik heyet kimi isterse alacağım. İsimleri belirlesinler gerisi kolay. Ağaoğlu sözünün eridir" diye konuştu.

"BÜTÜN FEDAKARLIĞA HAZIRIM"

Aynı zamanda Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun akrabası olan Ağaoğlu, "Trabzonspor'un başarılı sonuçlar almasını istiyorum. Bunun için her türlü fedakarlığa hazırım" dedi.

 

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Ağaoğlu, Trabzonspor'a Futbolcu Transfer Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement