Kan donduran olay! Bir baba, önce 7 yaşındaki kızını sonra kendisini astı - Son Dakika
3.Sayfa

Kan donduran olay! Bir baba, önce 7 yaşındaki kızını sonra kendisini astı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde ayrıldığı eşinden kızını görüşme vaadi ile alan cani baba, önce kızını sonra kendisini asarak yaşamına son verdi.

09.08.2020 21:47  Güncelleme: 00:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir süre önce boşandığı Suriyeli eşinden 7 yaşındaki kızları Dila Karataş'ı görme bahanesi ile alan baba Cengiz Karataş, kızını da alarak İskenderun'a geldi. Bir süre sonra eski eşi ve kızından haber alamayan Svazen Zade, polise eski eşinin kızını kaçırdığı yönünde ihbarda bulundu. Polis olayla ilgili araştırma yaparken baba Cengiz Karataş'ın ağaca asılmış cansız bedeni İskenderun Şekere Mahallesinde ormanlık alanda bulundu. Olayla ilgili araştırmayı derinleştiren polis, saatler sonra 7 yaşındaki Dila Karataş'ın cansız bedenini İskenderun Asri mezarlığında ağaca asılmış halde buldu.

Kan donduran olay! Bir baba, önce 7 yaşındaki kızını sonra kendisini astı

POLİS OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Baba Cengiz K'nın kızını astıktan sonra kendisini de astığı iddia edildi. Baba ve kızının cenazeleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kan donduran olay! Bir baba, önce 7 yaşındaki kızını sonra kendisini astı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kan donduran olay! Bir baba, önce 7 yaşındaki kızını sonra kendisini astı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • kiz cocugu: biz artik cocuklarimizi babalarinadami guvenemeyegiz ?? Emanet edemeyecegiz baba baba 3 0 Yanıtla
  • Cemaldemir : Cehennemin dibine git katil ne istedin o zavalli yavrucakdan katil canavar 2 0 Yanıtla
  • Mt: Kim bilir eski kar ne yapti adama 0 1 Yanıtla
  • yazık: Allahım sen hiçbir bir anne babayı böyle bir durumla imtihan etme,sen bize taşıyamayacağımız yük yükleme.Allah rahmet eylesin çok yazık.Baba sen nasıl kıydın kızına.Allah affetsin.. 1 0 Yanıtla
  • Korkunc: Allah belasini versin adi adam Diyecek bise yok, nasil koyar insan evladina diyecem ama varlar böyle pislikler hep var 0 0 Yanıtla
  • Mahoni: Suriyeliyle ne işin vardı acaba 0 0 Yanıtla
  • KaptanMuhammet55: Ne yorumu kardeşim bu olaya nasıl yorum yapılır allah ıslah etsin böylelerini kendi çocuğu ya 0 0 Yanıtla
  • Gsli : Böyle baba olur mu ? Nasıl kıydın o meleğe cani. 0 0 Yanıtla
  • Hoca: Bu ufacık sabiye nasıl kıydın.cani vahşi adam.kendini gebertsen yeterdi. 0 0 Yanıtla
  • Misafir: Suriyelilere İslam ülkeleri ellerini taşın altına koyup Türkiye'ye maddi destek sağlamalilar başta BAE ve sudi Arabistan Mısır vermeslerse haraca bağlanmalilar bide İran 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde polisten kaçan motosikletliler kask kamerasında
    09:30 Beylikdüzü'nde polisten kaçan motosikletliler kask kamerasında

    Beylikdüzü'nde motosikletli şüphelilerin polisten kaçması kask kamerasına yansıdı. Şüphelilerin üzerinden yasadışı ilaçlar ve bir adet havalı tabanca çıktı. 18 yaşından küçük oldukları belirlenen şüphelilere toplamda 33 bin 472 lira ceza kesildi.

  • Mersin'de Tarihi Değeri Olan Objeler ve Sikke Ele Geçirildi
    09:21 Mersin'de Tarihi Değeri Olan Objeler ve Sikke Ele Geçirildi

    Mersin'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Çamlıyayla ve Yenişehir ilçelerinde tarihi eser kaçakçılığı yapan 2 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin üzerinde ve adreslerinde yapılan aramada, 162 adet sikke, 26 adet tarihi madeni para ve 9 adet tarihi obje ele geçirildi. El konulan eserler, incelenmek üzere Mersin Müze Müdürlüğüne gönderildi.

  • 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi: Yedek parça için kaçak getirilmiş
    09:20 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi: Yedek parça için kaçak getirilmiş

    Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi, 2 şüpheliyi yakaladı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yurt dışından gümrük kaçağı olarak getirilip yedek parça olarak kullanılan araçlara yönelik çalışma yaptı. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

  • Azra Akın ikinci kez anne oldu! Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi
    09:20 Azra Akın ikinci kez anne oldu! Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi

    Uzun yıllardır Atakan Kuru ile mutlu bir evliliği bulunan güzel oyuncu Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Bebeğinin cinsiyetini doğum esnasında öğrenen Akın'ın bir kızı oldu ve adını Arya koydu.

  • INTERPOL tarafından aranan Rus dolandırıcı İzmir'de yakalandı
    09:19 INTERPOL tarafından aranan Rus dolandırıcı İzmir'de yakalandı

    Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı INTERPOL tarafından mavi bültenle aranan Rusya vatandaşı dolandırıcı, İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde yakalandı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahsı kimlik soruşturması sonucunda yakaladı. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

  • Bilecik'te Tır Devrildi, Sürücü Hayatını Kaybetti
    09:18 Bilecik'te Tır Devrildi, Sürücü Hayatını Kaybetti

    Bilecik'in Bozüyük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir tır devrildi ve sürücü hayatını kaybetti. Kazanın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

  • INTERPOL tarafından aranan Rusya vatandaşı İzmir'de yakalandı
    09:16 INTERPOL tarafından aranan Rusya vatandaşı İzmir'de yakalandı

    Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı INTERPOL tarafından mavi bültenle aranan bir Rusya vatandaşı dolandırıcı, İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde polis ekipleri tarafından yakalandı. Zanlının kimlik soruşturmasında dolandırıcılık suçundan arandığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

  • Beylikdüzü'nde Motosikletli Şüphelilerin Kovalamacası
    09:15 Beylikdüzü'nde Motosikletli Şüphelilerin Kovalamacası

    Beylikdüzü'nde polis, motosikletli şüphelilerin belindeki silahı fark ederek dur ihtarında bulundu. Şüpheliler ihtara uymayınca polis tarafından kovalamaca yaşandı. Kovalama anları kask kamerasına yansırken, şüphelilerin üzerinde yasaklı ilaçlar ve havalı tabanca bulundu. Gözaltına alınan şüphelilere ceza kesildi.


Advertisement