İstanbul'da Yaşayan 80 Yaşındaki Amerika Vatandaşı, Evine Aldığı Genç Tarafından Gasp Edilerek Öldürüldü - Son Dakika
3. Sayfa

İstanbul'da Yaşayan 80 Yaşındaki Amerika Vatandaşı, Evine Aldığı Genç Tarafından Gasp Edilerek Öldürüldü

İstanbul'da evinde ölü bulunan 80 yaşındaki Amerikalı adamın, geçici olarak yanına aldığı Suriyeli genç ile arkadaşı tarafından gasp için öldürüldüğü ortaya çıktı. Polis ekiplerinin çalışması sonucu zanlılar yakalanırken, çalınan eşyalara polis tarafından el konuldu.

10.09.2018 14:43  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Şişli'de yalnız başına ölü bulunan 80 yaşındaki Amerikalı adamın, geçici olarak yanına aldığı Suriyeli genç ile arkadaşı da tarafından bıçakla öldürülerek gasp edildiği ortaya çıktı. Adamın eşyalarını çalan zanlılar kameralara yansırken, şüpheliler polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

AMERİKALI ADAMIN, 15 YILDIR TÜRKİYE'DE YAŞADIĞI ÖĞRENİLDİ

17 Ağustos Cuma günü saat 16.00 sıralarında Şişli İnönü Mahallesi Çimen Sokak'ta meydana gelen olayda, Amerika'da ve Suudi Arabistan'ta 15 yıl ilaç fabrikasında çalıştıktan sonra emekli olan 80 yaşındaki Amerika Birleşik Devletleri (ABD) vatandaşı Looren İrville Senseman, 15 yıl önce Türkiye'ye geldi. Emekliliğini Türkiye'de yaşayan adam, Taksim Meydanı'nda bir süre önce Suriye uyruklu Baha Haj H.(21) ile tanıştı. H. ile bir süre konuşan Senseman, kalacak yeri olmadığı ve aç olduğunu söyleyince onu evine aldı.

YAŞLI ADAMI ÖLDÜRÜP EŞYALARINI GASP ETTİLER

Evde birlikte yaşamaya başlayan ikiliden H., adamın evinde antikaların ve değerli eşyaların olduğunu fark ederek hırsızlık yapmak için arkadaşı Marey El E.'yi (19) aradı. Plan yapan 2 arkadaştan adamın yanında kalan H., olay günü sigara alma bahanesiyle Senseman ile dışarıya çıktı. Bir süre sonra eve dönen H., kapıyı anahtarla açtığı esnada Senseman'ın ağzını eliyle kapatıp karnından 3 kez bıçakladı. Ardından arkadaşı E. ile içeriye giren H. adama ait dizüstü bilgisayar, antika eşyalar, eşya dolu valiz, cep telefonu, evin anahtarı ve İETT kartını alarak evden çıktı. Zanlıların evden çıktığı o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

KOMŞULAR, EVDEN KÖTÜ KOKU GELMESİ ÜZERİNE İHBARDA BULUNDU

Olaydan 10 gün sonra evden kötü kokuların gelmesi üzerine vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, içeriye girdiğinde adamın banyoda cansız bedeniyle karşılaştı. Yaşlı adamın bıçaklandığının görülmesi üzerine inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonucunda şahısların bir taksiye bindiğini gören ekipler, plakasını tespit etti.

ŞAHISLAR, ÇALDIKLARI CEP TELEFONUNU SATINCA YAKAYI ELE VERDİ

Şahısların Aksaray'da bir yeraltı çarşısına gittiğini tespit eden ekipler, adamın çalınan cep telefonunun çarşıdaki M.M.'ye satıldığını belirlerdi. Bunun üzerine M.M.'yi gözaltına alan ekipler, şahsın ifadesinden ve çarşıdaki görüntülerden yola çıkarak önce geçtiğimiz Cuma günü fırında çalışan H.'yi ertesi gün de halı E.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Çalınan eşyalara ise polis tarafından el konuldu. Şubede işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Adamın cenazesi ise geçtiğimiz 17 Ağustos günü ABD Başkonsolosluğu tarafından ABD'ye gönderildi.

İstanbul\'da Yaşayan 80 Yaşındaki Amerika Vatandaşı, Evine Aldığı Genç Tarafından Gasp Edilerek Öldürüldü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İstanbul'da Yaşayan 80 Yaşındaki Amerika Vatandaşı, Evine Aldığı Genç Tarafından Gasp Edilerek Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • ZAMKOLİK: iyilikten maraz doğar bu Suriyeliler başımıza bela 25 0 Yanıtla
  • TheTurk: suriyelilerdefolsun 23 1 Yanıtla
    ulkucu: Anadolu nickli kisi sen ve senin gibi hainler defolup gitsin bu ulkeden turk dusmanları sizi 0 0
  • Dogrucu: Az geliyor birazdaha suriyeli alın da görün daha bu iyi günlerimiz 21 0 Yanıtla
  • Huzeyfe: Amerikalı oldurseydi sorun olmazdı kimse de olumsuz bir yorum yazmazdi 2 18 Yanıtla
    ,...,: beyin yoksunu kisiler ancak boyle soyler 5 0
  • ihtiyar: ya kardeşim yazmayım dedim dayanamadım bu suriyelileri doldurdular memlekete şu güzelim memleket ne hale geldi yazık sayın cumhurbaşkanım sizden ricam biran önce bunları gönderin allah rızası için siyaset hayatınızın en büyük hatası bu suriyeliler oldu 18 0 Yanıtla
  • Kzk: Eşcinsel ilişki maduru gibi geldi 7 10 Yanıtla
    Kenan Yayma: Olabilir bizene bu yapilan kotulugu degistirmez. 5 0 asılsınlar: ne olursa olsun isterse ne olursa olsun . nankorler hainler iş başında cana kıymışlar Allahın verdiğine. asılmaları lazım . 80 yasında adam yahu bilmeden iftira etmeyin. Allah yazıyor hepsini . 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement