İstanbul'da Aşırı Rüzgar Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Aşırı Rüzgar Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı

İstanbul'da aşırı rüzgar vatandaşlara zor anlar yaşattı -İstanbul'da yağış ve aşırı rüzgar etkili olduİSTANBUL - Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından akşam saatlerinde başlayan aşırı rüzgar ve yağış İstanbul'u etkisi altına alırken, vatandaşlar rüzgar nedeniyle zor...

15.01.2019 21:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da aşırı rüzgar vatandaşlara zor anlar yaşattı

-İstanbul'da yağış ve aşırı rüzgar etkili oldu

İSTANBUL - Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından akşam saatlerinde başlayan aşırı rüzgar ve yağış İstanbul'u etkisi altına alırken, vatandaşlar rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadı.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından rüzgar ve yağış İstanbul'da etkisini akşam saatlerinden itibaren gösterdi. Özellikle kentin yüksek kesimlerinden etkili olan aşırı rüzgar, kent merkezinde de vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmurla birlikte şiddetini artıran rüzgar nedeniyle vatandaşlar yollarda güçlükle yürüdü. Rüzgarın etkisiyle şemsiyeleri ters dönen vatandaşlar ilginç görüntüler oluştururdu. Bazı vatandaşlar ise yağıştan korunmak için yağmurluk giydi. Rüzgar ve yağışın etkisini sürdüreceği bildirildi.

İstanbul\'da Aşırı Rüzgar Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Aşırı Rüzgar Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement