Çocuğunun gözü önünde öldürülen kadının hikayesi yürek burktu - Son Dakika
3. Sayfa

Çocuğunun gözü önünde öldürülen kadının hikayesi yürek burktu

İstanbul'da kaldığı bir otel odasında boğularak öldürülen Ferdane Kurt'un, hikayesi ortaya çıktı. Cinayete kurban giden kadının, kaldığı sığınma evinden ayrılıp iş bulduktan sonra çocuklarına bakmayı planladığı öğrenildi.

13.01.2021 16:48  Güncelleme: 18:36

İstanbul Bayrampaşa'da kaldığı bir otel odasında boğularak öldürülen Ferdane Kurt'un (43), hayat hikayesine ulaşıldı. Cinayete kurban giden kadının 3 çocuk sahibi olduğu kocasından ve ardından Kocaeli'de birlikte yaşamaya başladığı dini nikahla Türkmenistan uyruklu kişiden de ayrıldığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, talihsiz kadının resmi nikahlı eski eşinden 3 çocuğu, ayrıldığı dini nikahlı birliktelik yaşadığı kişiden ise bir çocuğunun olduğu öğrenildi.

Kurt'un ilk evliliğinden olan çocuklarının Malatya'da dedeleri ve dayıları ile birlikte yaşadığı bilgisine ulaşılırken, dini nikahlı birliktelik yaşadığı kişiden olan çocuğuna ise ailesinin bakmaması üzerine kendisinin baktığı belirlendi. Ferdane Kurt'un, yakın zamanda ev kiralayacağı, iş bularak çocuğuna bakmayı planladığı da gelen bilgiler arasında yer aldı.

NELER OLMUŞTU?

Ferdane Kurt önceki gün İstanbul Bayrampaşa'da kaldığı bir otelde, yine otelde kalan bir kişi tarafından çocuğunun gözü önünde iple boğularak öldürülmüştü.

Küçük çocuğun ağlama sesleri ile odaya giren otel görevlileri kadını yerde hareketsiz bulmuş, ardından polis ekiplerine haber vermişti. Polis olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Kurt'un 3 yaşındaki oğlu ise koruma altına alındı.

Çocuğunun gözü önünde öldürülen kadının hikayesi yürek burktu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Çocuğunun gözü önünde öldürülen kadının hikayesi yürek burktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement