İstanbul'da Sahte Para Operasyonu - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Sahte Para Operasyonu

İstanbul\'da Sahte Para Operasyonu

Fatih, Eyüp, Beyoğlu ve Bağcılar'da sahte para basarak piyasaya sürdükleri iddiasıyla yakalanan 6 kişiden 5'i tutuklandı

01.07.2013 12:21

Fatih, Eyüp, Beyoğlu ve Bağcılar'da sahte para basarak piyasaya sürdükleri iddiasıyla yakalanan 6 kişiden 5'i tutuklandı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte para bastıkları öğrenilen kişileri takibe aldı. Fatih, Eyüp, Beyoğlu ve Bağcılar'da belirlenen ev ve iş yerlerine düzenlenen operasyonlarda 6 kişi yakalandı.

Gözaltına alınanlardan A.Y, Y.K, C.A ve B.S'nin sahte 200 TL'lik banknot, A.G. ve N.Ç'nin ise silikon kalıplarda sahte 1 TL'lik madeni para hazırladıkları belirlendi.

Şüphelilerin gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda sahte 540 adet 200 TL'lik banknot, 9 bin 200 adet 1 TL'lik madeni para, 6 silikon kalıp, madeni para dökümünde kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlandıktan sonra "sahte para basmak ve piyasaya sürmek" suçundan Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen 6 kişiden A.Y, Y.K, C.A, A.G. ve N.Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. B.S. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Sahte Para Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement