İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü İşgal Girişimi Davası - Osman Develioğlu - Son Dakika
Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü İşgal Girişimi Davası - Osman Develioğlu

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yargılanan sanıkların suçlamaları inkar ettiğini belirterek, "Her şey görünüyor, orada olduğun belli ama yok diyor, inkar ediyor.

02.11.2017 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yargılanan sanıkların suçlamaları inkar ettiğini belirterek, "Her şey görünüyor, orada olduğun belli ama yok diyor, inkar ediyor. Başka birileri geldi, hain darbe girişiminde bulundu. Uzaylılar mı geldi, yoksa bunların klonlanmış halleri mi yaptı anlaşılır gibi değil." dedi.

Develioğlu, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün işgal girişimi ile Esenler Birlik Köprüsü'ndeki olaylarda 5 kişinin şehit olmasıyla ilgili aralarında tankın içinden çıkan eski Emniyet Müdürü Mithat Aynacı'nın da bulunduğu 23'ü tutuklu 67 sanığın yargılandığı davanın duruşmasını izledi.

Silivri Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi karşısındaki binada yer alan büyük salonda yapılan duruşma arasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Develioğlu, darbe girişimi davalarının takip edilmesinin önemine işaret etti.

Duruşmada ibretlik hadiseler yaşandığını ifade eden Develioğlu, "Her şeyi yapmış, tankın içine girmiş, ByLock kullanmış ve savunmasında 'Ben bir şey yapmadım, etmedim.' dedi. Her şey görünüyor, orada olduğun belli ama yok diyor, inkar ediyor. Başka birileri geldi, hain darbe girişiminde bulundu. Uzaylılar mı geldi, yoksa bunların klonlanmış halleri mi yaptı anlaşılır gibi değil." diye konuştu.

Osman Develioğlu, gençlere duruşmaları izlemeleri tavsiyesinde bulunarak, şunları kaydetti:

"Burada ibret almamız gerekiyor. 15 Temmuz gecesini yaşadık, inşallah bir daha böyle bir girişim Türkiye'de hiç yaşanmayacak. Ama onun unutulmaması gerekiyor. O günü işte biz buralarda daha iyi şekliyle görüyoruz. Yapanların o yüzsüzlüklerini, o fütursuzluklarını burada görüyoruz. Hakimlerimiz dikkatle izliyorlar ve dinliyorlar, masum olanlar ayıklanır sonunda ama belirgin insanlar var, onlar hakikaten insanı zıvanadan çıkartıyor. Ben her zaman şunun altını çiziyorum; 15 Temmuz'u unutmayacağız."

İstanbul Emniyet Müdürlüğü\'nü İşgal Girişimi Davası - Osman Develioğlu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü İşgal Girişimi Davası - Osman Develioğlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement