'İstanbul Kırmızısı' Filminin Oyuncularına İtalya'dan Teklif Yağdı - Son Dakika
Magazin

'İstanbul Kırmızısı' Filminin Oyuncularına İtalya'dan Teklif Yağdı

Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür ve Nejat İşler gibi yıldız isimlerin rol aldığı İstanbul Kırmızısı filmi Türkiye'de başarılı olamasa da, İtalya'da filmin oyuncularına teklif yağdı.

19.03.2017 14:45  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in son filmi dev oyuncu kadrosuyla iddialı gelse de, gişede istediği başarıyı yakalayamadı. Ancak filmin yıldız oyuncularına İtalya'dan film ve dizi teklifleri geldi.

GİŞE BAŞARISI ELDE EDEMEDİ

Ferzan Özpetek'in yönetmenliğini yaptığı İstanbul Kırmızısı filminde başrolü Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür, Nejat İşler gibi yıldız isimler paylaştı. Tanıtımlarının yapıldığı günden itibaren ses getiren yapım, oyuncu kadrosuna rağmen gişe başarısı elde edemedi. Film Türkiye'de 2 haftada 370 bin 762 kişi tarafından izlenirken, gişede 4 milyon 772 bin TL kazanç sağladı.

DİZİ, FİLM VE REKLAM TEKLİFLERİ...

Ancak filmin yıldız oyuncuları rollerinin hakkını verdi ve İtalya'da dikkatleri çekti. Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'in ayrı filmlerden teklif aldığı öğrenildi. Mehmet Günsür bir reklam teklifi alırken, Nejat İşler ise bir dizinin 3 bölümünde oynamak için anlaşmaya vardı.

\'İstanbul Kırmızısı\' Filminin Oyuncularına İtalya\'dan Teklif Yağdı

Son Dakika Magazin 'İstanbul Kırmızısı' Filminin Oyuncularına İtalya'dan Teklif Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement