İTÜ FEST 2015, Tam Gaz Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

İTÜ FEST 2015, Tam Gaz Devam Ediyor

İTÜ FEST, 6 Mayıs'ta büyük bir katılımla başladı. İTÜ Stadyumu'nda düzenlenen festivalin son iki günü, olumsuz hava koşulları nedeniyle hafta sonuna kaydırıldı.

08.05.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DJV Event Factory ve Alchemy Project ortaklığı ile organize edilen festivalde gençler, Athena, Craig David, Şebnem Ferah ve Teoman gibi yerli ve yabancı birçok önemli şarkıcı ve grubun müzikleriyle coşarken, alternatif sahnede amatör müzik ve dans grupları, çalışmalarını büyük kitlelere sunma şansı buluyor.

Türkiye'nin en köklü yükseköğrenim kurumlarından biri olan İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), İTÜ FEST 2015 etkinliği 6 Mayıs'ta başladı. Olumsuz hava koşullarıyla son iki günü 9 ve 10 Mayıs'a kaydırılan etkinliğe İTÜ Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Festivale, 18-30 yaş aralığında toplamda 120 bin kişinin katılması bekleniyor.

Üç günlük festivalin ilk gününde izleyiciler ana sahnede Athena, Craig David ve Model grubunun şarkılarıyla coştu. 9 Mayıs'ta İTÜ Stadyumu'nda sahneye Teoman, Chris Willis, Bedük çıkacak. 10 Mayıs'ta ise sahneyi Şebnem Ferah, Eva Simmons ve Aydilge alacak. Alternatif sahnedeyse amatör müzik ve dans grupları, performanslarıyla kendilerini gösterme şansı buluyor. Gençler, İTÜ FEST ile uzun bir öğretim yılının stresini atıp bahara merhaba diyor.

Festival, önceki yıllarda da Sertap Erener, MFÖ, Vega, Nil Karaibrahimgil, Hadise, Sezen Aksu, Malt, Bulutsuzluk Özlemi, Tarkan ve Kenan Doğulu gibi yerli sanatçılarla gerçekleşmişti. Ayrıca festival dışında İTÜ stadyumu Lady Gaga, Justin Bieber, Metallica, Roger Waters gibi yabancı starlara ev sahipliği yapmıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İTÜ FEST 2015, Tam Gaz Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement