İzmir Bir Kişinin Öldüğü Kaza Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir Bir Kişinin Öldüğü Kaza Güvenlik Kamerasında

İzmir'in Buca ilçesinde, işe gitmek için evinden çıkan 51 yaşındaki Ayşe Şahinoğlu, minibüsün altında ezilerek, hayatını kaybetti.

11.11.2018 20:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Buca ilçesinde, işe gitmek için evinden çıkan 51 yaşındaki Ayşe Şahinoğlu, minibüsün altında ezilerek, hayatını kaybetti. Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Kaza, geçen Çarşamba günü saat 06.30 sıralarında, Buca Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana geldi. İşçi olarak çalıştığı fabrikadaki işine gitmek için evden çıkan Ayşe Şahinoğlu'na, yolun karşısına geçmek isterken plakası öğrenilemeyen F.A. yönetimindeki minibüs çarptı. Minibüsün altında kalıp ağır yaralanan Şahinoğlu'nu görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, talihsiz kadını ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Şahinoğlu, buradaki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, minibüs sürücüsü FA., gözaltına alındı. Öte yandan, kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi. Görüntülerde, Şahinoğlu'nun çarpışmanın etkisiyle yere düştüğü ve minibüsün altında ezildiği görülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir Bir Kişinin Öldüğü Kaza Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement