İzmir'de 13 Hakim ve Savcıya Gözaltı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de 13 Hakim ve Savcıya Gözaltı

İzmir\'de 13 Hakim ve Savcıya Gözaltı

İZMİR'de görevli 13 hakim ve savcı, darbe soruşturmanın ardından önce açığa, kısa süre sonra da polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı.

11.08.2016 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'de görevli 13 hakim ve savcı, darbe soruşturmanın ardından önce açığa, kısa süre sonra da polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı. Şüphelilerden savcı Fatih Genç'in, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in katil zanlısı olarak yakalanan Ogün Samast'ı sorguladığı ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Askeri Bilgi ve Belge Bulundurma, Rahip Santoro Cinayeti gibi davalarda görev aldığı öğrenildi.

Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar kapsamında, dün açığa alınan 13 hakim ve savcı hakkında gözaltı kararı verildi. İzmir Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün şüphelilerin yakalanması için operasyon düzenledi. Gözaltına alınan hakim ve savcılar, Çankaya Semti'ndeki emniyet binasına getirildi. Şüphelilerden savcı Fatih Genç'in, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in katil zanlısı olarak yakalanan Ogün Samast'ı sorguladığı ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Askeri Bilgi ve Belge Bulundurma, Rahip Santoro Cinayeti gibi davalarda görev aldığı öğrenildi. Emniyet yetkilileri, gözaltına alınan hakim ve savcıların İzmir'deki kumpas davalarında görev aldığını söyledi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de 13 Hakim ve Savcıya Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement