İzmir'de "Aile Sempozyumu" Yapıldı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de "Aile Sempozyumu" Yapıldı

İzmir\'de "Aile Sempozyumu" Yapıldı

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğiyle "Aile Sempozyumu" gerçekleştirildi.

16.04.2018 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğiyle "Aile Sempozyumu" gerçekleştirildi.

Özel Bornova Birikim Okulları tarafından hazırlanan ve "Her Şeyi Merkezinde Bırak" başlıklı etkinlik Sabancı Kültür Merkezinde "Aile" teması ile yapıldı.

Sempozyuma, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Aile ve Sosyal Politikalar İzmir İl Müdür Yardımcısı Recep Yağcıoğlu, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

"Medeniyet" ve "Ahlak" konuları ile iki oturum şeklinde gerçekleştirilen sempozyumun ilk oturumunu Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. İbrahim Emiroğlu, ikinci oturumu ise DEÜ İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Muammer Erbaş yönetti.

DEÜ Rektörü Prof. Dr. Çelik, açılışta yaptığı konuşmada, sempozyumun insanlığa ışık tutması adına önemli bir meşale olduğunu belirtti.

Bornova Birikim Okulları Kampüs Müdürü Sabit Kılıç ise sosyal bilimlerin toplum için öneminden bahsetti.

Okulun genel müdür yardımcıları Adem Doğan ve Salih Eren ise insanı merkeze alan, kendi kültüründen beslenen, kendi sosyal bilim yöntemlerini geliştiren anlayışla yaşanabilir, adaleti gözeten ve adaleti tesis etmiş bir dünyanın kurulması için çalışan öğrencileri yetiştirmenin hedefinde olduklarını belirtti.

Sempozyum, Bornova Birikim Okulları İlkokul Müdürü İsmail Acar'ın sonuç bildirgesini okumasıyla sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de 'Aile Sempozyumu' Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement