İzmir'deki Römorkör Kazası - Son Dakika
Yerel

İzmir'deki Römorkör Kazası

Şehit ve Gazi Aileleri Erzurum Şube Müdürü Erdoğan ve Oltu Kaymakamı Şen, kazada şehit olan deniz piyade er Sözen'in ailesini ziyaret etti.

05.01.2014 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit ve Gazi Aileleri Erzurum Şube Müdürü Ahmet Erdoğan ve Oltu Kaymakamı Abdullah Şen, kazada şehit olan deniz piyade er Semih Sözen'in ailesini ziyaret etti.

Oltu ilçesine bağlı Karataş köyünde ikamet eden aileyi Kaymakam Şen ile ziyaret eden Erdoğan, şehit kardeşlerine devlet tarafından iş verileceğini dile getirdi.

Şehidin anne ve babasının da yararlanacağı hakları anlatan Erdoğan, ailenin birtakım belgeler ile gerekli yerlere başvurular yapması gerektiğini söyledi.

Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Devletimiz şehit ailelerimizin her zaman yanındadır. Şehidimizin ailesine Mehmetçik Vakfı anne ve babaya ayrı ayrı 19'ar bin lira yardım veriyor. Şehidimiz vatani görevini yaparken Mehmetçik Sigorta tarafından sigortalı olduğu 25 bin lira ödeniyor. Bunlardan ayrı olarak devletimiz aileye 70 bin lira civarında tazminat ödüyor. Şehit eşi çocuğu veya kardeşleri arasından iki kişiyi ise memur olarak işe alıyor. Rahmetli şehidimiz Semih Sözen'in tek kardeşi olan Samet Sözen iş imkanından faydalanacak" dedi.

Kaymakam Şen ise acıları henüz taze olan aileye tekrar başsağlığı dileklerini ileterek, onları teselli etti. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'deki Römorkör Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement