İzmir Foça'da Zafer Bayramı Fener Alayı ve Konserle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

İzmir Foça'da Zafer Bayramı Fener Alayı ve Konserle Kutlandı

Foça'da Zafer Bayramı fener alayı ve konserle kutlandıİZMİR'in Foça ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle 1 kilometreyi bulan fener alayı korteji düzenlendi.

31.08.2018 21:40

Foça'da Zafer Bayramı fener alayı ve konserle kutlandı

İZMİR'in Foça ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle 1 kilometreyi bulan fener alayı korteji düzenlendi. Foça Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu da konser verdi.

Foça'daki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında saat 20.00'de fener alayı düzenlendi. Kortejin uzunluğu 1 kilometreyi buldu. Foça Kaymakamı Ali Çetin, Belediye Başkanı CHP'li Gökhan Demirağ, Merkez Valisi Mustafa Tamer, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Çalışkan, İlçe Emniyet Müdürü Gülcan Coşkun, bazı belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar kortejde yer aldı. Foça Jandarma Okulu Komutanlığı Bandosu'nun çaldığı marşlar eşliğinde, fener ve Türk bayraklarıyla yürüyen vatandaşlar; Reha Midilli Caddesi, Demokrasi Meydanı, Aşıklar Caddesi ve Surlar önündeki sahil güzergahını takip etti. Yürüyüş, Beşkapılar Kalesi'nde son buldu. Korteje denizden küçüklü, büyüklü çok sayıda gezi teknesi, sahilde oturan yerli ve yabancı ziyaretçiler ile balkonlarından seyreden Foçalılar, alkışlarla ve bayrak sallayarak destek verdi.

Ardından Beşkapılar Kalesi'nde Şef Ergin Kayran yönetimindeki Foça Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından konser verildi. Saat 21.00'de başlayarak 2 saati aşan konserde türkülere, tangolardan fantezi müzik ve popüler şarkılara kadar repertuvar sunuldu. Koro, keyifli bir gece yaşattı. Koronun konseri, İzmir ve 10. Yıl Marşının söylenmesiyle tamamlandı.

Konser sonunda katılımcı ve koro üyelerine teşekkür eden Foça Belediye Başkanı CHP'li Gökhan Demirağ, şef Ergin Kayran'a çiçek takdim etti.

İzmir Foça\'da Zafer Bayramı Fener Alayı ve Konserle Kutlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Foça'da Zafer Bayramı Fener Alayı ve Konserle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement