İzmir İl Genel Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

İzmir İl Genel Meclisi Toplantısı

İzmir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan İçöz, Meclis Toplantısında 2010 Yılı Yatırımlarının Yer Aldığı 2010 Yılı Faaliyet Raporu'nun Sunumunu Yaptı.

08.03.2011 18:13

İzmir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan İçöz, meclis toplantısında 2010 yılı yatırımlarının yer aldığı 2010 Yılı Faaliyet Raporu'nun sunumunu yaptı.

İzmir İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci başkanlığında yapılan toplantıda İrfan İçöz, yatırımlarla ilgili 10 dakikalık filmin ardından sunum yaptı. İzmir İl Özel İdaresi'nin 2010 yılı bütçesinin 102 milyon lira olduğunu, gerçekleşme oranının da yüzde 95 olduğunu belirten İçöz, yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde de bulundu.

Meclis toplantısında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın üyelere çiçek ve fidan dağıtıldı. Milletvekili adaylığı nedeniyle istifa kararı alan ve son meclis oturumuna katıldığını belirten Ayla Eğit de gündem dışı söz aldı. Eğit, "Bugün kadının ve kız çocuklarının özgürlüğü, yaşam haklarının garanti altına alınması, bu garantiyi sağlayacak hukukun siyasallaşmasına son vererek üstünlüğünün sağlanması ve bütün bunları görünür kılan basının susturulmaya çalışılmasının önlenmesi için milletvekili aday adaylığı talebinde bulunmak üzere aranızdan ayrılıyorum" dedi.

Ayla Eğit'in adaylığını açıklaması üzerine AK Parti Üyesi İlhan Kaya,

"İnanın Canan Arıtman'ı aratmayacaksınız" dedi.

Eğit'in ardından AK Parti'li Hacer Özcan ve CHP'li Zeynep Yapıcıoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle birer konuşma yaptı.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir İl Genel Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement