Jaguar'ın online satılan ilk modeli F-Pace - Son Dakika
Otomobil

Jaguar'ın online satılan ilk modeli F-Pace

Jaguar\'ın online satılan ilk modeli F-Pace

CARMEDYA.COM – Jaguar’ın yeni online satış platformu üzerinden satışı gerçekleştirilen ilk model Jaguar F-PACE oldu. Jaguar F-PACE ve tamamen elektrikli performans SUV’u Jaguar I-PACE’in, Türkiye’deki tüm stokları onlinesatis.jaguar-turkiye.com’da görüntülenebiliyor. Jaguar Online Satış Platformu’nda, modellerin tüm renk, donanım ayrıntıları görüntülenebilirken online rezervasyon yapmak isteyen otomobil tutkunları, kredi seçeneklerine ve online’a özel satış fiyatlarına kadar her türlü...The post Jaguar’ın online satılan ilk modeli F-Pace appeared first on Carmedya.

09.09.2019 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jaguar'ın yeni online satış platformu üzerinden satışı gerçekleştirilen ilk model Jaguar F-PACE oldu.

Jaguar F-PACE ve tamamen elektrikli performans SUV'u Jaguar I-PACE'in, Türkiye'deki tüm stokları onlinesatis.jaguar-turkiye.com'da görüntülenebiliyor.

Jaguar Online Satış Platformu'nda, modellerin tüm renk, donanım ayrıntıları görüntülenebilirken online rezervasyon yapmak isteyen otomobil tutkunları, kredi seçeneklerine ve online'a özel satış fiyatlarına kadar her türlü detaya kolayca ulaşabiliyor ve ön ödeme yaparak diledikleri aracı rezerve edebiliyor.

The post Jaguar'ın online satılan ilk modeli F-Pace appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Jaguar'ın online satılan ilk modeli F-Pace - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement