Jandarma Komutanı Temel'e Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Jandarma Komutanı Temel'e Veda Yemeği

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'na atanan Ağrı İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel için veda yemeği düzenlendi.

15.07.2015 12:48

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'na atanan Ağrı İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel için veda yemeği düzenlendi.

Polisevi'nde verilen veda yemeğine Ağrı Valisi Musa Işın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza Sönmez, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, Vali Yardımcıları Rasim Belge ile Taner Tengir, İl Emniyet  Müdürü Metin Turgay Karabulak ve kurum müdürleri katıldı.

Vali Işın, burada yaptığı konuşmada, kendisinin çok değerli bir insan olduğunu ve 4 ayda güzel bir çalışma ortamı yakaladıklarını söyledi.

Temel'e yaptığı hizmetlerden dolayı hem kendi hem de Ağrılılar adına teşekkür eden Işın, "Temel, yeni atamayla memleketim olan Elazığ'a gidiyor. Biz kendisine alışmıştık. Vatanperver, milletperver, çalışkan,  dürüst ve saygılı bir insan. İnşallah gittiği yerde de çok güzel hizmetler yapar. Bundan eminim. Bundan sonra ki hayatında da başarılar dilerim. Allah sıhhat, sağlık ve huzur içinde yaşamayı nasip etsin" diye konuştu.

Ağrı'ya gelenlerin ilk başlarda ön yargıyla kente geldiğini ama kentte çalıştıktan sonra da ayrılmalarının zor olduğunu anlatan Temel ise, şöyle konuştu:

"Burada başta sayın valimiz olmak üzere diğer kurum amirlerimizle çok güzel bir uyum içerisinde çalıştık. Çok güzel dostluklar edindik. Hem Ağrı'yı hem de buradaki dostlarımızı özleyeceğiz. Burada bulunduğumuz sürede ülkemiz, ilimiz ve halkımız için güzel bir hizmet vermişsek ne mutlu bize. İnşallah bundan sonra da yine bir başka vatan toprağında hizmet edeceğiz. Bu sürede çalışmalarımızda bize destek olan baştan sayın valimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum."

Ardından Işın ve İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak tarafından Temel'e çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarma Komutanı Temel'e Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement