Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü

Eskişehir'de, jandarma teşkilatının kuruluşunun 178'inci yılı dolayısıyla şehit ve gazi aileleri için iftar programı düzenlendi.

14.06.2017 22:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de, jandarma teşkilatının kuruluşunun 178'inci yılı dolayısıyla şehit ve gazi aileleri için iftar programı düzenlendi.

Öğretmenevinde düzenlenen etkinliğe, Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ağaoğlu, yaptığı konuşmada, jandarma teşkilatının kuruluşunun 178'inci yılını gururla kutlamanın onur, mutluluk ve heyecanı içinde olduklarını belirterek, başarılarla dolu 178 yıllık köklü bir tarihe sahip olan Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşundan bugüne kadar Türk milletinin engin sevgi ve güvenine mazhar olduğunu kaydetti.

Jandarmanın, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünün korunması, halkın huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle halkın her zaman takdirini kazandığını anlatan Ağaoğlu, şunları söyledi:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusumuzun her zaman takdirini kazanmıştır. Jandarma Genel Komutanlığı personeli olarak bizler, milletimizin bize olan teveccühünün bilincinde hareket ederek, var olan sevgi ve güven bağını korumak, perçinlemek ve daha güçlendirmenin azim ve kararlılığındayız. Türk milletinin sonsuz güvenine mazhar olmayı başaran Türkiye Cumhuriyeti jandarması, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her anında ve ülkemizin her noktasında gece gündüz, sıcak soğuk, yağmur çamur demeden halkımızın hizmetinde olmuş, olmaya devam edecektir."

Konuşmaların ardından jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere, Vali Çelik tarafından ödülleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement