Just Mercy Filmi - Son Dakika
Sinema

Just Mercy Filmi

Just Mercy Filmi

Just Mercy filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Just Mercy filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

30.08.2019 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bryan Stevenson'ın 'Just Mercy: A Story of Justice and Redemption” isimli otobiyografi kitabından uyarlanan , bir avukatın gerçek hikayesini anlatıyor. Kusurlu hukuk sistemi içerisinde herkesin eşit adalet alması için uğraşan genç savunma avukatı, idam cezasına çarptırılmış bir mahkumun özgürlüğüne kavuşması için mücadele ediyor.

Filmin yönetmenliğini Destin Daniel Cretton üstlenirken senaryoda ise yönetmen Cretton ile birlikte Andrew Lanham'ım imzaları var.

Yönetmen: Destin Daniel Cretton

Senaryo: Destin Daniel Cretton, Andrew Lanham, Bryan Stevenson

Oyuncular: Michael B. Jordan, Brie Larson, Jamie Foxx, O'Shea Jackson Jr., Rafe Spall, Tim Blake Nelson, Rob Morgan, Rhoda Griffis, Andrene Ward-Hammond, Drew Scheid, Darrell Britt-Gibson, Steve Coulter , Elizabeth Becka, Claire Bronson, Tonea Stewart, Terence Rosemore, Ron Clinton Smith, John Lacy, Dominic Bogart, J. Alphonse Nicholson, Pete Burris, Denitra Isler, Mary Kraft, Kirk Bovill, Darryl W. Handy, David Michael-Smith, Lindsay Ayliffe, Karan Kendrick, Al Mitchell, Desmond Phillips

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Just Mercy

Yapımcı Firma: Netter Productions

Yapım Yılı: 2020

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 136 dk.

Dağıtıcı Firma: Warner Bros Turkey

Vizyon Tarihi: 14.02.2020

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Just Mercy Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement