Kaçakçılıkla Mücadele Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Kaçakçılıkla Mücadele Toplantısı

Kaçakçılıkla Mücadele Toplantısı

Hatay'da 4. Kaçakçılıkla Mücadele Toplantısı, Vali Lekesiz başkanlığında toplandı

11.10.2013 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HATAY (AA) - Hatay'da 4. Kaçakçılıkla Mücadele Toplantısı, Vali Mehmet Celalettin Lekesiz  başkanlığında, Valilik Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, toplantıda akaryakıt kaçakçılığı ile ilgili yapılanlar, gelinen nokta ve alınması gereken ilave tedbirler, tütün ve tütün kaçakçılığıyla ilgili yapılanlar alınan ve alınması gereken ilave tedbirler, 3. Kaçakçılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı'nda alınan kararların gözden geçirilmesi, kaçakçılık olaylarının bu yılın ilk 8 aylık değerlendirmesinin yapılması ve 5. Kaçakçılıkla Koordinasyon Toplantısı'nın tarihinin belirlenmesi gibi konuların görüşüldüğü belirtildi.

Konuların sunum tekniğiyle ayrıntılı olarak masaya yatırılan toplantıya Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Hasan Polat, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İl Jandarma Komutanı Jandaram Albay Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı Binbaşı Özden Dürüst, Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Adnan Korkmaz, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Aydın Tüfekçi ile diğer yetkililer katıldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaçakçılıkla Mücadele Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement